Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatro en ruinas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4977
zapeitor PBsnipers-Wadowice
beijing Tactiek 2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Chiera kopt de bal weg. Di Nallo rent richting de bal. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel. Choban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sotelo onderschept slim de pass. Sotelo passt de bal met de wreef. Narváez rent richting de bal. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Choban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui passt de bal in één keer door. Maliba is nu in balbezit. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fontes geeft een hoge lob. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chiera is nu in balbezit. Parrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrillo passt de bal zonder na te denken. Garcés rent richting de bal. Garcés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parrillo rent richting de bal. Parrillo speelt de bal door. Narváez is nu in balbezit. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Choban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Kasu speelt de bal door. Mariátegui is nu in balbezit. Sotelo probeert naar een medespeler te passen. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 50%, PBsnipers-Wadowice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - PBsnipers-Wadowice 0:0

46e minuut.
Telleria komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kasu met een sublieme pass. Parrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrillo passt de bal met de wreef. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kasu is nu in balbezit. De Lima begaat een overtreding. Kasu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasu met een snel genomen vrije trap. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Covelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal in één keer door. Parrillo met een sublieme pass. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel. Choban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Telleria controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Choban neemt vlug de vrije trap. De Lima kopt de bal weg. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ... Choban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft een hoge lob. Hólmsteinnsson is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Covelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maliba is nu in balbezit. Maliba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - PBsnipers-Wadowice 0:1

89e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Mariátegui geeft een hoge lob. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ... Covelo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 59%, PBsnipers-Wadowice 41%.
zapeitor - PBsnipers-Wadowice 0:1