Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9481
FC Ruppen Falling Down
FCSG-3Fach Sturm Tactiek Freja II
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
57.1 gemiddelde waardering 56
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Gnägi passt de bal in één keer door. Opaliński rent richting de bal. Melander geeft een lange en hoge pass. Patlatîi rent richting de bal. Patlatîi draait met de bal, schiet en ... Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Viletta is nu in balbezit. Viletta geeft een hoge lob. Puce kopt de bal weg. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tveskaeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskaeg geeft de bal voor. Gaardsøe kopt de bal weg. Klungelig pakt Patlatîi de bal. Patlatîi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi schiet op doel. Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 0:1

27e minuut.
Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal in één keer door. Tveskaeg is nu in balbezit. Tveskaeg geeft een lange en hoge pass. Gaardsøe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tveskaeg is nu in balbezit. Tveskaeg passt de bal zonder na te denken. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft de bal voor. Kirkegaard springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bechstein is nu in balbezit. Bechstein geeft de bal voor. Arvhage geeft de bal voor. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tveskaeg zal de hoekschop nemen. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi haalt uit met een fantastische trap. Bechstein probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 0:2

44e minuut.
Wernli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tveskaeg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvhage met een sublieme pass. Gaardsøe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bugge rent richting de bal. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Viletta probeert naar een medespeler te passen. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 50%, Falling Down 50%.
FC Ruppen - Falling Down 1:2

47e minuut.
Inworp. Wandal komt het veld opgelopen. Ørnholt komt het veld opgelopen. Arvhage met een snelle inworp. Tveskaeg geeft de bal voor. Ørnholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Wandal de bal onder controle te krijgen. Tveskaeg geeft de bal voor. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:3

56e minuut.
Koprowski geeft een lange en hoge pass. Ørnholt rent richting de bal. Patlatîi rent richting de bal. Patlatîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:4

62e minuut.
Buitenspel voor Puce. Goede buitenspelval van de verdediging. Duraku komt het veld opgelopen. Roy komt het veld opgelopen. Dagerlund komt het veld opgelopen. Volmerson komt het veld opgelopen. Gołoś komt het veld opgelopen. Wandal neemt vlug de vrije trap. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi schiet op doel. Agačević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:5

63e minuut.
Gołoś met een sublieme pass. Duraku is nu in balbezit. Duraku passt de bal met de wreef. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Bechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage speelt de bal door. Tveskaeg met een sublieme pass. Patlatîi is nu in balbezit. Patlatîi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Wandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandal probeert naar een medespeler te passen. Volmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi onderschept slim de pass. Gnägi geeft een hoge lob. Volmerson krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănuţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Alomar geeft de bal voor. Wernli is nu in balbezit. Ørnholt verovert de bal door een tackle van achteren. Ørnholt schiet op doel. Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:6

81e minuut.
Gnägi speelt de bal door. Klungelig pakt Gołoś de bal. Gołoś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Volmerson de bal. Volmerson schiet op doel. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Bechstein geeft een hoge lob. Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Duraku rent richting de bal. Duraku geeft de bal voor. Volmerson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tveskaeg met de inworp. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft een hoge lob. Ørnholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Falling Down 1:7

87e minuut.
Tveskaeg kopt de bal weg. Wernli heeft problemen om de bal te vangen. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 60%, Falling Down 40%.
FC Ruppen - Falling Down 1:7