Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: tetrahydro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8331
tetrahydro RKS Rydzyniak Rydzyna
bezp Tactiek bezpieczna
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
32 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten average
excellent Passen solid
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot onderschept slim de pass. Nebot speelt de bal door. Tassin is nu in balbezit. Furukawa onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Özkardeş passt de bal met de wreef. Nebot is nu in balbezit. Nebot geeft de bal voor. Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş met de inworp. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa schiet op doel. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

12e minuut.
Furukawa passt de bal met de wreef. Józefowicz rent richting de bal. Józefowicz geeft een lange en hoge pass. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ... Nebot bokst de bal weg. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:0

15e minuut.
Furukawa is nu in balbezit. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa maakt een afschuwelijke overtreding. Furukawa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Kujawiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş met een snelle inworp. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Wheelhouse geeft een lange en hoge pass. Özkardeş rent richting de bal. Szymkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymkiewicz krijgt een gele kaart. Özkardeş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özkardeş wilt de vrije trap nemen. Govan bokst de bal weg. Nebot bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz schiet op doel. Nebot bokst de bal weg. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:0

27e minuut.
Inworp. Szymkiewicz met een snelle inworp. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Smuda is nu in balbezit. Smuda geeft een lange en hoge pass. Mądzielewski is nu in balbezit. Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski schiet op doel. Nebot bokst de bal weg.

38e minuut.
Özkardeş met de inworp. Brzoza is nu in balbezit. Klungelig pakt Brzoza de bal. Brzoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 4:0

40e minuut.
Özkardeş probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Brzoza met de inworp. Özkardeş is nu in balbezit. Özkardeş haalt uit met een fantastische trap. Govan bokst de bal weg.

42e minuut.
Govan speelt de bal door. Inworp. Özkardeş met een snelle inworp. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza schiet op doel. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzoza rent richting de bal. Brzoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 5:0

45e minuut.
Nebot speelt de bal door. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkardeş verovert de bal door een tackle van achteren. Özkardeş schiet op doel. Govan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 45%, RKS Rydzyniak Rydzyna 55%.
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 5:0

46e minuut.
Basarabeanu komt het veld opgelopen. Scaraggi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Szymkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özkardeş rent richting de bal. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 6:0

54e minuut.
Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz is nu in balbezit. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 7:0

59e minuut.
Kujawiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 8:0

62e minuut.
Inworp. Szymkiewicz met de inworp. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz schiet op doel. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkardeş met de inworp. Brzoza rent richting de bal. Brzoza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot geeft een lange en hoge pass. Özkardeş is nu in balbezit. Brzoza rent richting de bal. Brzoza draait met de bal, schiet en ... Nebot bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Bruschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruschi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özkardeş de bal. Brzoza verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoza draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Szymkiewicz speelt de bal door. Inworp. Özkardeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 9:0

81e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Tassin is nu in balbezit. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski draait met de bal, schiet en ... Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzoza met de inworp. Özkardeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza onderschept slim de pass. Brzoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 29%, RKS Rydzyniak Rydzyna 71%.
tetrahydro - RKS Rydzyniak Rydzyna 9:0