Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VIOLA F.C. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4210
VIOLA F.C. Olimpykes
433newATT Tactiek 1-4-6-0
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 26.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Remanso is nu in balbezit. Euvrard onderschept slim de pass. Euvrard speelt de bal door. Rios is nu in balbezit. Rios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cearense kopt de bal weg. Fulcon speelt de bal door. Sykta kopt de bal weg. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Stach kopt de bal weg. Navarro probeert de bal met de borst te controleren. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos geeft een lange en hoge pass. Gettka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fulcon trapt de bal weg van het doel. Oponente kopt de bal weg. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense draait met de bal, schiet en ... Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton is nu in balbezit. Remanso onderschept slim de pass. Gettka rent richting de bal. Gettka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Olimpykes 1:0

32e minuut.
Fulcon trapt de bal weg van het doel. Gettka kopt de bal weg. Domingos probeert de bal met de borst te controleren. Domingos haalt uit met een fantastische trap. Fulcon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Olimpykes 2:0

40e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense onderschept slim de pass. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gettka rent richting de bal. Gettka geeft een hoge lob. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel. Fulcon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fulcon trapt de bal weg van het doel. Oponente rent richting de bal. Oponente geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 27%, Olimpykes 73%.
VIOLA F.C. - Olimpykes 2:0

55e minuut.
Remanso met een snelle inworp. Sykta kan de bal niet met de borst controleren. Sykta geeft de bal voor. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Olimpykes 3:0

62e minuut.
Daar is Euvrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykta geeft de bal voor. Navarro kopt de bal weg. Oponente rent richting de bal. Oponente geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Remanso de bal. Cearense rent richting de bal. Cearense met een sublieme pass. Gettka is nu in balbezit. Gettka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oponente speelt de bal door. Domingos is nu in balbezit. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Olimpykes 4:0

82e minuut.
Capitão kopt de bal weg. Cearense is nu in balbezit. Rueda is nu in balbezit. Cearense onderschept slim de pass. Cearense schiet op doel. Fulcon bokst de bal weg. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft de bal voor. Majcherek geeft een lange en hoge pass. Domingos is nu in balbezit. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal zonder na te denken. Gettka is nu in balbezit. Gettka haalt uit met een fantastische trap. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Olimpykes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 33%, Olimpykes 67%.
VIOLA F.C. - Olimpykes 5:0