Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7587
BAIETII VESELI florinela
simplu Tactiek Florent final
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Plop met een harde bal richting middenveld. Micsoniu kopt de bal weg. Mascarenhas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Drüte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas passt de bal in één keer door. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys geeft een hoge lob. Crisan probeert de bal aan de voet te houden. Voichin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mascarenhas probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma rent richting de bal. Gherghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherghel krijgt een gele kaart. Cuaresma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuaresma komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys onderschept slim de pass. Tys passt de bal zonder na te denken. Voichin rent richting de bal. Voichin draait met de bal, schiet en ... Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bjelobrković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - florinela 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 71%, florinela 29%.
BAIETII VESELI - florinela 0:1

47e minuut.
Crisan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tys met een snelle inworp. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voichin is nu in balbezit. Voştinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voichin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Tys is nu in balbezit. Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas geeft een lange en hoge pass. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas speelt de bal door. Daar is Tys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tys geeft een lange en hoge pass. Voichin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Voştinar kopt de bal weg. Kaló heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaló verovert de bal door een tackle van achteren. Kaló geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tys geeft een hoge lob. Bjelobrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrković passt de bal zonder na te denken. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - florinela 0:2

81e minuut.
Kaló rent richting de bal. Kaló passt de bal met de wreef. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - florinela 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 66%, florinela 34%.
BAIETII VESELI - florinela 0:3