Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranoidalne planetoidy Głowno United
Beduinofska Tactiek moje2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodu met een snelle inworp. Beek geeft een hoge lob. Djetou springt en kopt de bal. Kotev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Głowno United 0:1

15e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila met een sublieme pass. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guagusila bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila speelt de bal door. Sudarsono speelt de bal door. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivuti de bal onder controle te krijgen. Guagusila is nu in balbezit. Guagusila passt de bal zonder na te denken. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holiš trapt de bal weg van het doel. Volpi kopt de bal weg. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou schiet op doel. Kotev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Borrero kopt de bal weg. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak geeft een lange en hoge pass. Ivuti rent richting de bal. Ivuti draait met de bal, schiet en ... Holiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel geeft een hoge lob. Volpi probeert naar een medespeler te passen. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Głowno United 0:2

29e minuut.
Gourounias geeft de bal voor. Inworp. Pasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpi is nu in balbezit. Volpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Sudarsono begaat een overtreding. Bodu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seravalle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Opioła rent richting de bal. Djetou onderschept slim de pass. Djetou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kotev trapt de bal weg van het doel. Beek kopt de bal weg. Opioła heeft problemen om de bal te vangen. Djetou rent richting de bal. Djetou schiet op doel. Kotev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Guagusila verovert de bal door een tackle van achteren. Guagusila speelt de bal door. Daar is Chan-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ... Szibalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Seravalle is nu in balbezit. Seravalle geeft de bal voor. Johnson kopt de bal weg. Ivuti rent richting de bal. Ivuti haalt uit met een fantastische trap. Holiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 52%, Głowno United 48%.
Paranoidalne planetoidy - Głowno United 0:2

46e minuut.
Boone komt het veld opgelopen. Rukav komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone is nu in balbezit. Boone passt de bal zonder na te denken. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Moskwa geeft een hoge lob. Gourounias kopt de bal weg. Guagusila probeert naar een medespeler te passen. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pasiak heeft problemen om de bal te vangen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boone krijgt een gele kaart. Johnson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Johnson kan niet meer verder spelen. Opioła komt het veld opgelopen. Gunawan met een snel genomen vrije trap. Chan-Yang kopt de bal weg. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti haalt uit met een fantastische trap. Holiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Opioła kopt de bal weg. Guagusila bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila geeft een hoge lob. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Bavastrello komt het veld opgelopen. Matassi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti onderschept slim de pass. Ivuti passt de bal in één keer door. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap. Holiš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Guagusila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rukav. Guagusila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guagusila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ivuti is nu in balbezit. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero met een sublieme pass. Matassi heeft problemen om de bal te vangen. Matassi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kisiel komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Daar is Sudarsono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudarsono passt de bal in één keer door. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boone speelt de bal door. Sudarsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarsono passt de bal met de wreef. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guagusila geeft de bal voor. Matassi kan de bal niet met de borst controleren. Ivuti probeert naar een medespeler te passen. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guagusila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chan-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivuti is nu in balbezit. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 34%, Głowno United 66%.
Paranoidalne planetoidy - Głowno United 0:2