Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazda z k.rwami
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9509
Stal Mielec. ks danonki
kynio Tactiek mymu
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz geeft een lange en hoge pass. Chunyu probeert de bal met de borst te controleren. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. Oraloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:1

13e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Kobel onderschept slim de pass. Kobel passt de bal in één keer door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Kobel is nu in balbezit. Kobel passt de bal zonder na te denken. Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:2

18e minuut.
Biały geeft de bal voor. Coelho kopt de bal weg. Iraola bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraola haalt uit met een fantastische trap. Ložis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Made onderschept slim de pass. Made geeft een hoge lob. Bjeloglav rent richting de bal. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Toro controleert de bal met de borst. Chunyu is nu in balbezit. Kobel is nu in balbezit. Kobel schiet op doel. Oraloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kobel passt de bal in één keer door. Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav speelt de bal door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Kobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobel geeft een hoge lob. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu schiet op doel. Oraloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:3

41e minuut.
Lambot geeft een hoge lob. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Chunyu rent richting de bal. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 77%, ks danonki 23%.
Stal Mielec. - ks danonki 0:3

47e minuut.
Made is nu in balbezit. Made geeft de bal voor. Biały controleert de bal met de borst. Chunyu rent richting de bal. Chunyu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ory geeft een hoge lob. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav speelt de bal door. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel. Oraloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Lambot de bal. Lambot geeft de bal voor. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:4

63e minuut.
Made geeft een hoge lob. Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav probeert naar een medespeler te passen. Berges heeft problemen om de bal te vangen. Berges draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu bokst de bal weg. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

67e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz met een sublieme pass. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kobel de bal. Kobel haalt uit met een fantastische trap. Oraloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Lambot rent richting de bal. Lambot passt de bal met de wreef. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konradowski heeft problemen om de bal te vangen. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Oraloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav onderschept slim de pass. Bjeloglav passt de bal zonder na te denken. Berges rent richting de bal. Berges draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
van Wissen verovert de bal door een tackle van achteren. van Wissen met een sublieme pass. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav schiet op doel. Oraloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:5

76e minuut.
Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu geeft de bal voor. Chunyu heeft problemen om de bal te vangen. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. Oraloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Obregon is nu in balbezit. Ory verovert de bal door een tackle van achteren. Ory probeert naar een medespeler te passen. Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav schiet op doel. Oraloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjeloglav geeft een lange en hoge pass. Kobel heeft problemen om de bal te vangen. Kobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:6

83e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Kobel is nu in balbezit. Toro onderschept slim de pass. Chunyu verovert de bal door een tackle van achteren. Chunyu schiet op doel. Oraloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - ks danonki 0:7

85e minuut.
Kobel met een sublieme pass. Chunyu rent richting de bal. Toro rent richting de bal. Chunyu onderschept slim de pass. Chunyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 78%, ks danonki 22%.
Stal Mielec. - ks danonki 0:7