Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazda z k.rwami
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5408
Stal Mielec. F.C. ANGELS
kynio Tactiek Camión
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 36.7
very good Schieten good
adequate Passen adequate
poor Verdedigen adequate


11e minuut.
Grześkowiak passt de bal in één keer door. Jemioła rent richting de bal. Jemioła passt de bal met de wreef. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Vaca bokst de bal weg.

21e minuut.
Trochowski passt de bal met de wreef. Grześkowiak geeft de bal voor. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel. Vaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 52%, F.C. ANGELS 48%.
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 1:0

47e minuut.
Arrotino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asprilla de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Carrera rent richting de bal. Carrera geeft een lange en hoge pass. Jemioła probeert naar een medespeler te passen. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 2:0

58e minuut.
Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli is nu in balbezit. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli onderschept slim de pass. Fumagalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 2:1

59e minuut.
Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki passt de bal met de wreef. Asprilla rent richting de bal. Asprilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 3:1

65e minuut.
Buitenspel voor Kociniak. Goede buitenspelval van de verdediging. Elphick komt het veld opgelopen. Nascimento komt het veld opgelopen. Talarek komt het veld opgelopen. Villanueva komt het veld opgelopen. López maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grześkowiak speelt de bal door. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła geeft de bal voor. Asprilla maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 4:1

69e minuut.
Bakuła geeft een lange en hoge pass. Asprilla kopt de bal weg. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 5:1

73e minuut.
Biały geeft een hoge lob. Asprilla is nu in balbezit. Godarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godarte krijgt een gele kaart. Asprilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakuła met een snel genomen vrije trap. Asprilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 52%, F.C. ANGELS 48%.
Stal Mielec. - F.C. ANGELS 5:1