Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Estadio Ciudad de Medellín
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3761
redemption team DeathManthas
ANIBAL_INV Tactiek 442
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Mendieta geeft een lange en hoge pass. Secară is nu in balbezit. Secară geeft een hoge lob. Arteaga springt en kopt de bal. Tomoşoiu bokst de bal weg.

11e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Sangronis probeert de bal aan de voet te houden. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Secară zal de hoekschop nemen. Arteaga krijgt zijn hoofd ertegen. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga met een sublieme pass. Daar is Neagoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Obrębski kopt de bal weg. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe passt de bal met de wreef. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - DeathManthas 1:0

27e minuut.
Fino speelt de bal door. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass. Arteaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Sangronis de bal. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - DeathManthas 2:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasco komt het veld opgelopen. Albán komt het veld opgelopen. Santoya komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Secară is nu in balbezit. Secară geeft een lange en hoge pass. Neagoe springt en kopt de bal. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - DeathManthas 3:0

38e minuut.
Bandırma probeert naar een medespeler te passen. Casas rent richting de bal. Casas geeft de bal voor. Numpaque geeft een lange en hoge pass. Neagoe springt en kopt de bal. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 42%, DeathManthas 58%.
redemption team - DeathManthas 3:0

49e minuut.
Casas passt de bal zonder na te denken. Numpaque met een sublieme pass. Jacolliot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - DeathManthas 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz komt het veld opgelopen. Sequeda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hicks rent richting de bal. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe passt de bal met de wreef. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Numpaque geeft een hoge lob. Secară rent richting de bal. Secară geeft een hoge lob. Neagoe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Morán passt de bal in één keer door. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski passt de bal met de wreef. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 55%, DeathManthas 45%.
redemption team - DeathManthas 4:0