Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Knudde Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4582
F.C. Knudde Twukkers
Knudde FC Tactiek Fee
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 60
average Schieten outstanding
solid Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Anchieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchieta rent richting de bal. Best geeft de bal voor. Sáiz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lokhoff passt de bal in één keer door. Notermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Notermans passt de bal in één keer door. Koopal is nu in balbezit. Koopal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dera met een sublieme pass. Havriciuc rent richting de bal. Notermans maakt een afschuwelijke overtreding. Notermans krijgt een gele kaart. Havriciuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havriciuc komt bij de bal en schiet. Lodewijks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Anchieta passt de bal in één keer door. Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc met een sublieme pass. Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Sáiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal in één keer door. Sa is nu in balbezit. Sa geeft een lange en hoge pass. Sáiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Twukkers 0:1

22e minuut.
Anchieta is nu in balbezit. Anchieta probeert naar een medespeler te passen. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel. Biesbrouck probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Twukkers 0:2

24e minuut.
Havriciuc speelt de bal door. Anchieta speelt de bal door. Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. Lodewijks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Anchieta met een sublieme pass. Best rent richting de bal. Best met een sublieme pass. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Havriciuc geeft de bal voor. Sáiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gesink de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ... Lodewijks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Robbemond verovert de bal door een tackle van achteren. Robbemond passt de bal met de wreef. van Hasselt heeft problemen om de bal te vangen. van Hasselt geeft een lange en hoge pass. Jensen krijgt zijn hoofd ertegen. Kolder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Certowicz passt de bal zonder na te denken. Sa rent richting de bal. Sa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sáiz de bal. Sáiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Twukkers 0:3

41e minuut.
Nuninga is nu in balbezit. Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Havriciuc met een sublieme pass. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel. Lodewijks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Biesbrouck de bal. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Sáiz speelt de bal door. Sa rent richting de bal. Sa geeft een hoge lob. Sáiz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Twukkers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 74%, Twukkers 26%.
F.C. Knudde - Twukkers 0:4

46e minuut.
Best speelt de bal door. Anchieta is nu in balbezit. Anchieta met een sublieme pass. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Dera speelt de bal door. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz passt de bal met de wreef. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Havriciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Condori rent richting de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Bol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anchieta rent richting de bal. Anchieta speelt de bal door. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sa is nu in balbezit. Sa geeft een lange en hoge pass. Bol controleert de bal met de borst. Sa rent richting de bal. Sa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bol is nu in balbezit. Bol geeft een hoge lob. Sa met een sublieme pass. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Condori trapt de bal weg. Sa rent richting de bal. Sa passt de bal in één keer door. Sáiz rent richting de bal. Sáiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal in één keer door. Best rent richting de bal. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Twukkers 0:5

75e minuut.
Jensen is nu in balbezit. Koopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal geeft een hoge lob. Robbemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbemond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Best de bal. Best passt de bal in één keer door. Lokhoff is nu in balbezit. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 68%, Twukkers 32%.
F.C. Knudde - Twukkers 0:5