Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: montociao Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7358
montociao durres
manu Tactiek Large
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
54.8 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


12e minuut.
Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca passt de bal zonder na te denken. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Canturri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - durres 1:0

25e minuut.
Martakis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Loch geeft de bal voor. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
montociao - durres 1:1

28e minuut.
Bank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo passt de bal zonder na te denken. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mead onderschept slim de pass. Mead probeert naar een medespeler te passen. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - durres 1:2

34e minuut.
Calvo met de inworp. Marcolongo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikonić. Ikonić krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Martakis de bal. Walter rent richting de bal. Martakis is nu in balbezit. Walter onderschept slim de pass. Walter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - durres 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 60%, durres 40%.
montociao - durres 1:3

47e minuut.
Mead speelt de bal door. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz passt de bal in één keer door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel. Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Fiodorkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mansur. Fiodorkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcolongo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mead speelt de bal door. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martakis rent richting de bal. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mead is nu in balbezit. Mead passt de bal in één keer door. Fiodorkiewicz rent richting de bal. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - durres 1:4

68e minuut.
Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca probeert naar een medespeler te passen. Gučić is nu in balbezit. Gučić haalt uit met een fantastische trap. Canturri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Hajto verovert de bal door een tackle van achteren. Hajto geeft een lange en hoge pass. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Marcolongo is nu in balbezit. Marcolongo passt de bal met de wreef. Mead rent richting de bal. Mead geeft de bal voor. Fiodorkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Tagmatarchis bokst de bal weg.

87e minuut.
Ikonić is nu in balbezit. Mead onderschept slim de pass. Gheorghiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheorghiţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 65%, durres 35%.
montociao - durres 1:4