Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CSBB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7723
CSBB Planète Champions
Boulette Tactiek New
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Levy de bal. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal met de wreef. Fournier is nu in balbezit. Fournier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pałasz is nu in balbezit. Pałasz geeft een hoge lob. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Planète Champions 1:0

16e minuut.
Sand speelt de bal door. Krzywda rent richting de bal. Krzywda passt de bal in één keer door. Fournier is nu in balbezit. Fournier schiet op doel. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Krzywda passt de bal zonder na te denken. Fournier rent richting de bal. Fournier passt de bal in één keer door. Mirović is nu in balbezit. Mirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSBB - Planète Champions 1:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzywda met de inworp. Mirović geeft een lange en hoge pass. Fournier is nu in balbezit. Fournier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tuesta rent richting de bal. Tuesta speelt de bal door. Carioti is nu in balbezit. Carioti draait met de bal, schiet en ... Erkenalır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Planète Champions 2:1

40e minuut.
Arriaga trapt de bal weg. Pałasz kopt de bal weg. Weiskopf probeert naar een medespeler te passen. Carioti rent richting de bal. Carioti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Levy passt de bal zonder na te denken. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 69%, Planète Champions 31%.
CSBB - Planète Champions 2:1

65e minuut.
Mathey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier met een sublieme pass. Fernández rent richting de bal. Krzywda is nu in balbezit. Krzywda draait met de bal, schiet en ... Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţapeş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţapeş krijgt een gele kaart. Carioti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carioti kan niet meer verder spelen. Stuttler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 61%, Planète Champions 39%.
CSBB - Planète Champions 2:1