Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Morovno Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4022
AC Morovno Aquarius FC
352 x Tactiek Balenciaga_small
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
41.7 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen solid


27e minuut.
Molfetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski onderschept slim de pass. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Cirilo rent richting de bal. Cirilo haalt uit met een fantastische trap. Nalerio bokst de bal weg.

32e minuut.
Bajera verovert de bal door een tackle van achteren. Bajera probeert naar een medespeler te passen. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Cirilo rent richting de bal. Cirilo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức geeft een hoge lob. Cirilo heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Aquarius FC 0:1

37e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte passt de bal met de wreef. Gajarský met een sublieme pass. Lening is nu in balbezit. Lening schiet op doel. Tyrell bokst de bal weg. Tyrell met een sublieme pass. Klaudzinski geeft de bal voor. Bieš probeert de bal aan de voet te houden. Cirilo rent richting de bal. Cirilo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru speelt de bal door. Klaudzinski speelt de bal door. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo draait met de bal, schiet en ... Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 56%, Aquarius FC 44%.
AC Morovno - Aquarius FC 0:1

53e minuut.
Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Thiên Ðức kopt de bal weg. Vavra heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo rent richting de bal. Cirilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tyrell trapt de bal weg. Klaudzinski kopt de bal weg. Thiên Ðức is nu in balbezit. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo schiet op doel. Nalerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Nalerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski met een sublieme pass. Filgáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nalerio probeert naar een medespeler te passen. Bicheru kopt de bal weg. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo rent richting de bal. Cirilo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Pollaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollaris geeft een hoge lob. Thiên Ðức kopt de bal weg. Cirilo rent richting de bal. Cirilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gajarský kopt de bal weg. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Os begaat een overtreding. Os krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lening is nu in balbezit. Badaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Blanár begaat een overtreding. Blanár krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Krohn speelt de bal door. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Cirilo kopt de bal weg. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bicheru geeft een hoge lob. Vavra heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Aquarius FC 0:2

84e minuut.
Bajera is nu in balbezit. Gajarský geeft een hoge lob. Bajera probeert naar een medespeler te passen. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Nalerio bokst de bal weg. Filgáš rent richting de bal. Filgáš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lening de bal. Pollaris rent richting de bal. Pollaris geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức schiet op doel. Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Bicheru kopt de bal weg. Daar is Gontkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Cirilo springt en kopt de bal. Nalerio bokst de bal weg.

89e minuut.
Bicheru speelt de bal door. Badaczewski geeft de bal voor. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức schiet op doel. Nalerio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 65%, Aquarius FC 35%.
AC Morovno - Aquarius FC 0:2