Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Thorne Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7290
BRIGHTONS FC Bak SE
wider Tactiek parking_the_bus
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 37.1
very good Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Ćwiek geeft de bal voor. Kőteleky met een sublieme pass. Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado haalt uit met een fantastische trap. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ronald met de inworp. Tawesson rent richting de bal. Vlaisavljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tawesson raakt geblesseerd tijdens het duel. Guardado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Guardado is nu in balbezit. Tawesson rent richting de bal. Burke onderschept slim de pass. Guardado is nu in balbezit. Guardado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Aitcheson onderschept slim de pass. Kézdy onderschept slim de pass. Kézdy met een sublieme pass. Hári rent richting de bal. Hári schiet op doel. MacMinn bokst de bal weg.

17e minuut.
Weimper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostás rent richting de bal. Rostás schiet op doel. Kézdy heeft problemen om de bal te vangen. Kézdy draait met de bal, schiet en ... MacMinn bokst de bal weg. Hári rent richting de bal. Hári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Bak SE 0:1

21e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Ćwiek geeft een hoge lob. Daar is Tawesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ronald verovert de bal door een tackle van achteren. Ronald geeft een lange en hoge pass. Tawesson rent richting de bal. Tawesson haalt uit met een fantastische trap. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson speelt de bal door. Klungelig pakt Guardado de bal. Guardado draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BRIGHTONS FC - Bak SE 1:1

31e minuut.
Ćwiek met een sublieme pass. Vlaisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson begaat een overtreding. Tawesson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Burke rent richting de bal. Ronald rent richting de bal. Tawesson rent richting de bal. Tawesson schiet op doel. Bercea bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torossyan komt het veld opgelopen. Kányádi komt het veld opgelopen. Herpoel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 38%, Bak SE 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRIGHTONS FC - Bak SE 1:1

47e minuut.
Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson draait met de bal, schiet en ... Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Bak SE 2:1

50e minuut.
Aitcheson geeft de bal voor. Kézdy is nu in balbezit. Hári rent richting de bal. Hári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BRIGHTONS FC - Bak SE 2:2

70e minuut.
Herpoel rent richting de bal. Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Kótai geeft de bal voor. Guardado rent richting de bal. Guardado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek passt de bal met de wreef. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Regedei heeft problemen om de bal te vangen. Regedei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćwiek neemt de hoekschop. Daar is Guardado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardado haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Bak SE 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 31%, Bak SE 69%.
BRIGHTONS FC - Bak SE 3:2