Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Naród Legnicki Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1859
FC Naród Legnicki All Star Venezuela
343 dla att Tactiek defensa.532
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Szulca speelt de bal door. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 1:0

4e minuut.
Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Avila met een sublieme pass. Gaiducenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiducenco geeft een hoge lob. Szulca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 2:0

22e minuut.
Gaiducenco speelt de bal door. Centeno is nu in balbezit. Centeno passt de bal met de wreef. Szulca is nu in balbezit. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 3:0

24e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Soublette de bal. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pulido de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 4:0

27e minuut.
Samir is nu in balbezit. Samir met een sublieme pass. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel. Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 5:0

41e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir onderschept slim de pass. Samir speelt de bal door. Centeno is nu in balbezit. Gaiducenco geeft een lange en hoge pass. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szulca rent richting de bal. Szulca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 20%, All Star Venezuela 80%.
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 6:0

46e minuut.
Avellone komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Avila met een sublieme pass. Arango García heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes onderschept slim de pass. Avila geeft de bal voor. Szulca krijgt zijn hoofd ertegen. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaiducenco met de inworp. Centeno rent richting de bal. Szulca rent richting de bal. Szulca draait met de bal, schiet en ... Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 7:0

60e minuut.
Štetka komt het veld opgelopen. Iwanicki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Iwanicki rent richting de bal. Centeno is nu in balbezit. Arango García rent richting de bal. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Iwanicki heeft problemen om de bal te vangen. Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 8:0

69e minuut.
Gaiducenco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szulca de bal. Centeno rent richting de bal. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iwanicki rent richting de bal. Klungelig pakt Gaiducenco de bal. Gaiducenco probeert naar een medespeler te passen. Szulca is nu in balbezit. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 9:0

77e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Makowski rent richting de bal. Makowski geeft de bal voor. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 17%, All Star Venezuela 83%.
FC Naród Legnicki - All Star Venezuela 10:0