Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ATLÉTA ARÉNA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8704
FC. ATLETRIKÓ*** Sephiroth01
ute001 Tactiek 2
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
66.9 gemiddelde waardering 56.7
incredible Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Dan geeft een lange en hoge pass. Skalski rent richting de bal. Skalski geeft de bal voor. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap. Hollós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga passt de bal zonder na te denken. Riggione is nu in balbezit. Riggione geeft een lange en hoge pass. Rebecchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Caboni bokst de bal weg.

21e minuut.
Patarroyo onderschept slim de pass. Patarroyo met een sublieme pass. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft de bal voor. Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Hollós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Hollós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 1:0

26e minuut.
Scándolo rent richting de bal. Scándolo heeft problemen om de bal te vangen. Scándolo geeft een hoge lob. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 2:0

29e minuut.
Dan kopt de bal weg. Như Khang rent richting de bal. Như Khang probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Hollós bokst de bal weg.

36e minuut.
Savaresse passt de bal in één keer door. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Scándolo geeft een hoge lob. Posa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 36%, Sephiroth01 64%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 3:0

47e minuut.
Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ... Hollós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Như Khang kopt de bal weg. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa verovert de bal door een tackle van achteren. Posa schiet op doel. Hollós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 4:0

60e minuut.
Welikow probeert naar een medespeler te passen. Như Khang rent richting de bal. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. Hollós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Scándolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Như Khang de bal. Hager begaat een overtreding. Hager krijgt een gele kaart. Patarroyo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Márialigeti komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal met de wreef. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 5:0

70e minuut.
Như Khang speelt de bal door. Klungelig pakt Posa de bal. Welikow begaat een overtreding. Posa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Như Khang komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Riggione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga schiet op doel. Rebecchi krijgt zijn hoofd ertegen. Caboni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Caboni trapt de bal weg van het doel. Torres kopt de bal weg. Hager rent richting de bal. Posa onderschept slim de pass. Posa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager geeft een lange en hoge pass. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap. Hollós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft de bal voor. Savaresse maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 6:0

90e minuut.
Barbierato kopt de bal weg. Leitner is nu in balbezit. Leitner geeft de bal voor. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 31%, Sephiroth01 69%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Sephiroth01 6:0