Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lacazette dello Sport Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2846
Lacazette dello Sport Faust
Normal Tactiek Neo2
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 43
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Paraguai geeft een hoge lob. Poorter kopt de bal weg. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens heeft problemen om de bal te vangen. Ydens haalt uit met een fantastische trap. Detal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Barańczyk met een sublieme pass. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elshout krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Guevara trapt de bal weg van het doel. Waele kopt de bal weg. Schaessens speelt de bal door. Ydens is nu in balbezit. Ydens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Waele rent richting de bal. Waele schiet op doel. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ... Detal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:1

7e minuut.
Forrez speelt de bal door. Klungelig pakt Pierzchała de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ydens de bal. Ydens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Poorter rent richting de bal. Poorter geeft de bal voor. Van Puyvelde kopt de bal weg. Poorter is nu in balbezit. Poorter geeft een hoge lob. Detal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elshout met een sublieme pass. Schaessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaessens probeert naar een medespeler te passen. Ydens is nu in balbezit. Ydens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Poorter met een sublieme pass. Ydens rent richting de bal. Ydens passt de bal met de wreef. Waele rent richting de bal. Waele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cleymans rent richting de bal. Cleymans met een sublieme pass. Ydens rent richting de bal. Ydens haalt uit met een fantastische trap. De Bruyn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:2

29e minuut.
Barańczyk passt de bal met de wreef. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout probeert naar een medespeler te passen. Ydens is nu in balbezit. Ydens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schaessens met een snelle inworp. Waele rent richting de bal. Waele probeert naar een medespeler te passen. Ydens rent richting de bal. Ydens schiet op doel. Detal bokst de bal weg.

34e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Van Puyvelde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ydens is nu in balbezit. Ydens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:3

40e minuut.
Elshout rent richting de bal. Elshout geeft een lange en hoge pass. Van Puyvelde controleert de bal met de borst. Ydens is nu in balbezit. Ydens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 80%, Faust 20%.
Lacazette dello Sport - Faust 0:3

47e minuut.
Waele probeert naar een medespeler te passen. Poorter rent richting de bal. Poorter passt de bal zonder na te denken. Ydens rent richting de bal. Ydens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Detal trapt de bal weg van het doel. Cleymans kopt de bal weg. Poorter speelt de bal door. Waele rent richting de bal. Waele haalt uit met een fantastische trap. Detal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Elshout probeert naar een medespeler te passen. Waele is nu in balbezit. Waele passt de bal met de wreef. Ydens heeft problemen om de bal te vangen. Ydens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:4

54e minuut.
Poorter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Puyvelde de bal. Ydens rent richting de bal. Ydens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:5

54e minuut.
Forrez met een sublieme pass. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens onderschept slim de pass. Ydens haalt uit met een fantastische trap. Detal bokst de bal weg. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele schiet op doel. Detal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens rent richting de bal. Poorter is nu in balbezit. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ... Detal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:6

64e minuut.
Cleymans is nu in balbezit. Cleymans passt de bal met de wreef. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens passt de bal zonder na te denken. Poorter rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Poorter passt de bal zonder na te denken. De Bruyn rent richting de bal. Ydens onderschept slim de pass. Waele is nu in balbezit. Waele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:7

71e minuut.
Waele is nu in balbezit. Waele met een sublieme pass. Poorter rent richting de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ... Van Puyvelde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:8

74e minuut.
Daar is Van Puyvelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poorter rent richting de bal. Poorter passt de bal in één keer door. Ydens rent richting de bal. Ydens draait met de bal, schiet en ... Detal bokst de bal weg.

82e minuut.
Van Brussel met een sublieme pass. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter geeft een lange en hoge pass. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Poorter rent richting de bal. Poorter passt de bal met de wreef. Ydens rent richting de bal. Ydens haalt uit met een fantastische trap. De Bruyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele met een sublieme pass. Ydens rent richting de bal. Ydens schiet op doel. Detal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Faust 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 80%, Faust 20%.
Lacazette dello Sport - Faust 0:9