Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dacic club Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6372
dacic club ELAZIĞSPOR.
Mauru Tactiek nus
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vishnevskij neemt de hoekschop. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ELAZIĞSPOR. 1:0

17e minuut.
Adamiak speelt de bal door. Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal zonder na te denken. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Soarès passt de bal in één keer door. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal met de wreef. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pazio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Winter geeft een hoge lob. Daar is Etyemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alparslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alparslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zadwórny met een sublieme pass. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio speelt de bal door. Moisander is nu in balbezit. Moisander draait met de bal, schiet en ... Karahan bokst de bal weg.

29e minuut.
Soarès rent richting de bal. Soarès passt de bal zonder na te denken. Sze Wing speelt de bal door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moisander rent richting de bal. Gardinazzi onderschept slim de pass. Gardinazzi geeft een hoge lob. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alparslan onderschept slim de pass. Pazio is nu in balbezit. Pazio geeft de bal voor. Moisander rent richting de bal. Moisander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Zasławski probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij speelt de bal door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa passt de bal zonder na te denken. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pazdan komt het veld opgelopen. Urbányi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 37%, ELAZIĞSPOR. 63%.
dacic club - ELAZIĞSPOR. 1:0

48e minuut.
Daar is Moisander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardinazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gardinazzi geeft een lange en hoge pass. Musa rent richting de bal. Musa geeft de bal voor. Urbányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vishnevskij controleert de bal met de borst. Słomczyński is nu in balbezit. Vishnevskij begaat een overtreding. Vishnevskij krijgt een gele kaart. Słomczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słomczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alparslan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio passt de bal in één keer door. Moisander is nu in balbezit. Moisander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Alparslan. Goede buitenspelval van de verdediging. Graser komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Musa is nu in balbezit. Zasławski rent richting de bal. Zasławski geeft een lange en hoge pass. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Urbányi bokst de bal weg. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Musa probeert naar een medespeler te passen. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Zasławski rent richting de bal. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pazdan kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamiak de bal. De Winter speelt de bal door. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Słomczyński speelt de bal door. Graser rent richting de bal. Etyemez begaat een overtreding. Graser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Graser kan niet meer verder spelen.

87e minuut.
Kamade passt de bal met de wreef. Pazdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Adamiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - ELAZIĞSPOR. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 40%, ELAZIĞSPOR. 60%.
dacic club - ELAZIĞSPOR. 2:0