Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Real Bermy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3089
Real Bermy Dukla
PIOLI Tactiek A1
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 43.7
goed Schieten formidabel
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Bravi verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli schiet op doel. Prandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Dukla 0:1

13e minuut.
Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini passt de bal in één keer door. Ombrellaio heeft problemen om de bal te vangen. Ombrellaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Dukla 0:2

29e minuut.
Rimoldi probeert naar een medespeler te passen. Magnifico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnifico met een sublieme pass. Ponziano rent richting de bal. Ponziano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Orsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina passt de bal met de wreef. Lollobriggida speelt de bal door. Cendou rent richting de bal. Cendou schiet op doel. Bastanzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Beltramini met een sublieme pass. Magnifico geeft een lange en hoge pass. Nascimbeni is nu in balbezit. Ponziano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponziano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 45%, Dukla 55%.
Real Bermy - Dukla 0:2

66e minuut.
Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini passt de bal zonder na te denken. Iacovelli is nu in balbezit. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Prandi bokst de bal weg.

72e minuut.
Vorabbi met een snelle inworp. Gaboardi speelt de bal door. Ponziano rent richting de bal. Ponziano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lollobriggida begaat een overtreding. Iacovelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaboardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bravi de bal. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio schiet op doel. Prandi bokst de bal weg. Klungelig pakt Zoff de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bermy - Dukla 0:3

87e minuut.
Nascimbeni kopt de bal weg. Sacerdoti is nu in balbezit. Sacerdoti passt de bal in één keer door. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bermy 53%, Dukla 47%.
Real Bermy - Dukla 0:3