Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 21:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PRAY FOR CAMMY KEAN ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4658
JOHN BHOYS FC OBB
IT`S YERSEL V5 Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 39
formidabel Schieten goed
formidabel Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Mursia verovert de bal door een tackle van achteren. Mursia geeft de bal voor. MacLaren kopt de bal weg. Mursia rent richting de bal. Mursia geeft de bal voor. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
MacPhedron neemt vlug de vrije trap. Okrzesik kopt de bal weg. Dyndikov met een sublieme pass. Scally bereikt de bal nog maar net als eerste. Scally haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 1:0

9e minuut.
McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dyndikov passt de bal zonder na te denken. Barbarski geeft de bal voor. Mursia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
McBride geeft de bal voor. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barbarski zijn tegenspeler op de grond. Barbarski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. Inworp. McBride met een snelle inworp. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McBride rent richting de bal. Dyndikov onderschept slim de pass. Dyndikov passt de bal in één keer door. Mursia is nu in balbezit. Mursia haalt uit met een fantastische trap. MacPhedron bokst de bal weg.

25e minuut.
Chuliá met een sublieme pass. Klungelig pakt Yardley de bal. Yardley passt de bal met de wreef. Paton is nu in balbezit. Paton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Paton heeft problemen om de bal te vangen. Paton passt de bal zonder na te denken. Scally is nu in balbezit. Scally draait met de bal, schiet en ... MacPhedron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 2:0

30e minuut.
Mursia passt de bal in één keer door. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton met een sublieme pass. Mursia is nu in balbezit. Mursia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 3:0

31e minuut.
Scally probeert naar een medespeler te passen. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton passt de bal met de wreef. Mursia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Okrzesik speelt de bal door. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski passt de bal in één keer door. Scally rent richting de bal. Scally haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Porter passt de bal zonder na te denken. McEwan rent richting de bal. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski geeft een lange en hoge pass. Mursia maakt een snoekduik en kopt de bal. MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Okrzesik met een sublieme pass. Barbarski rent richting de bal. Barbarski geeft de bal voor. Mursia krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhedron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 4:0

43e minuut.
MacLeverty met een harde bal richting middenveld. Mursia kopt de bal weg. MacLaren heeft problemen om de bal te vangen. Scally rent richting de bal. Scally haalt uit met een fantastische trap. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOHN BHOYS FC 41%, OBB 59%.
JOHN BHOYS FC - OBB 4:0

46e minuut.
Lewis komt het veld opgelopen. Ogrodowczyk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Okrzesik met een sublieme pass. Dyndikov met een sublieme pass. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Mursia springt en kopt de bal. MacPhedron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal met de wreef. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Scally bereikt de bal nog maar net als eerste. Scally haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacPhedron trapt de bal weg van het doel. Okrzesik kopt de bal weg. Mursia probeert de bal met de borst te controleren. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
MacLaren geeft de bal voor. McEwan rent richting de bal. Ogrodowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogrodowczyk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Andruszczak met een sublieme pass. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Mursia krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhedron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 5:0

66e minuut.
Andrews kopt de bal weg. Dyndikov met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een hoge lob. Mursia springt en kopt de bal. MacPhedron bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Dyndikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McBride rent richting de bal. Okrzesik met een sublieme pass. Daar is Mursia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mursia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 6:0

71e minuut.
Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov passt de bal in één keer door. Lewis geeft een hoge lob. Mursia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
MacLeister geeft de bal voor. Andrews rent richting de bal. Andrews geeft de bal voor. Okrzesik geeft een hoge lob. Mursia maakt een snoekduik en kopt de bal. MacPhedron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Andrews kopt de bal weg. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Mursia krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhedron bokst de bal weg.

79e minuut.
Scally heeft problemen om de bal te vangen. Yardley met een sublieme pass. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Mursia krijgt zijn hoofd ertegen. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scally bereikt de bal nog maar net als eerste. Scally schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 7:0

87e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik passt de bal in één keer door. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Mursia maakt een snoekduik en kopt de bal. MacPhedron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 8:0

88e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis speelt de bal door. Scally is nu in balbezit. Mursia rent richting de bal. Mursia schiet op doel. MacPhedron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOHN BHOYS FC - OBB 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOHN BHOYS FC 28%, OBB 72%.
JOHN BHOYS FC - OBB 9:0