Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rapidistu 1923 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1405
Rapidistu 1923 Stiinta Arad
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón met een sublieme pass. Erskine met een sublieme pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:1

3e minuut.
Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải passt de bal met de wreef. Erskine probeert de bal met de borst te controleren. Erskine geeft een hoge lob. Artsruni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:2

4e minuut.
Tilincă passt de bal met de wreef. Ülem rent richting de bal. Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft de bal voor. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Žemlička bokst de bal weg. Şanalır is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:3

7e minuut.
Sillak probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Bayrou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:4

13e minuut.
Tilincă kopt de bal weg. Şanalır met een sublieme pass. Van Mol heeft problemen om de bal te vangen. Morón rent richting de bal. Morón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Artsruni heeft problemen om de bal te vangen. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni draait met de bal, schiet en ... Žemlička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:5

15e minuut.
Tilincă speelt de bal door. Morón heeft problemen om de bal te vangen. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón schiet op doel. Klungelig pakt Knechtl de bal. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bulutsuz onderschept slim de pass. Bulutsuz met een sublieme pass. Klungelig pakt Erskine de bal. Erskine passt de bal met de wreef. Bayrou verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sillak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Artsruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artsruni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:6

31e minuut.
Bulutsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Artsruni rent richting de bal. Artsruni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:7

33e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Tilincă passt de bal met de wreef. Morón heeft problemen om de bal te vangen. Morón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sillak probeert naar een medespeler te passen. Knechtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Morón is nu in balbezit. Morón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acasuzo speelt de bal door. Cubała kopt de bal weg. Klungelig pakt Knechtl de bal. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo bokst de bal weg. Klungelig pakt Morón de bal. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Žemlička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:8

41e minuut.
Artsruni onderschept slim de pass. Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:9

45e minuut.
Durak speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 54%, Stiinta Arad 46%.
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 0:9

49e minuut.
Morón rent richting de bal. Knechtl is nu in balbezit. Morón verovert de bal door een tackle van achteren. Morón schiet op doel. Acasuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 1:9

52e minuut.
Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır passt de bal zonder na te denken. Morón is nu in balbezit. Morón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van Mol de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bulutsuz geeft een hoge lob. Artsruni rent richting de bal. Artsruni passt de bal zonder na te denken. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă passt de bal met de wreef. Morón is nu in balbezit. Morón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 2:9

70e minuut.
Inworp. Sorribas met een snelle inworp. Erskine is nu in balbezit. Erskine geeft een hoge lob. Artsruni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Knechtl kopt de bal weg. Şanalır rent richting de bal. Şanalır probeert naar een medespeler te passen. Sillak is nu in balbezit. Sillak geeft een hoge lob. Žemlička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 2:10

77e minuut.
Cubała kopt de bal weg. Knechtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır onderschept slim de pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Barnеs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morón is nu in balbezit. Morón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă speelt de bal door. Morón rent richting de bal. Morón schiet op doel. Acasuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ülem is nu in balbezit. Ülem geeft een hoge lob. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Acasuzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Artsruni heeft problemen om de bal te vangen. Artsruni speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 2:11

88e minuut.
Barnеs heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă rent richting de bal. Ganjus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganjus krijgt een gele kaart. Tilincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubała komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 43%, Stiinta Arad 57%.
Rapidistu 1923 - Stiinta Arad 2:11