Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Timão - FCG Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3802
Timão - FCG Cabuloso Fc
4-2-2-A-1 Tactiek 433 Atack
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Scateni verovert de bal door een tackle van achteren. Scateni geeft een hoge lob. Koopmans kopt de bal weg. Edrei is nu in balbezit. Edrei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Odrwąż de bal. Tassari rent richting de bal. Tassari speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Györki bokst de bal weg.

11e minuut.
De Santi kopt de bal weg. Garotinho heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher verovert de bal door een tackle van achteren. Lercher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Cabuloso Fc 1:0

23e minuut.
Edrei met de inworp. Parodi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Santi. Parodi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Edrei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is De Santi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Santi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vigário speelt de bal door. Tassari rent richting de bal. Tassari passt de bal met de wreef. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santi onderschept slim de pass. De Santi met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jaagumets probeert naar een medespeler te passen. Tassari rent richting de bal. Tassari met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Györki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 29%, Cabuloso Fc 71%.
Timão - FCG - Cabuloso Fc 1:0

47e minuut.
Tassari passt de bal zonder na te denken. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari speelt de bal door. Fappani geeft een lange en hoge pass. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Lercher verovert de bal door een tackle van achteren. Lercher speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tassari geeft een lange en hoge pass. Yakut heeft problemen om de bal te vangen. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher haalt uit met een fantastische trap. Garotinho probeert de bal aan de voet te houden. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Vangione met de inworp. Tassari probeert naar een medespeler te passen. Fappani heeft problemen om de bal te vangen. Fappani geeft een lange en hoge pass. Györki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jaagumets passt de bal in één keer door. Daar is Fappani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fappani passt de bal in één keer door. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. Györki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Garotinho de bal. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fappani probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Gorącawoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gorącawoda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gorącawoda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yakut roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yakut kan niet meer verder spelen. Brenninkmeijer komt het veld opgelopen. Tassari komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani met een sublieme pass. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer schiet op doel. Györki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Cabuloso Fc 2:0

82e minuut.
De Santi speelt de bal door. Fappani rent richting de bal. Fappani met een sublieme pass. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Nazderko kan de bal niet met de borst controleren. De Santi rent richting de bal. De Santi passt de bal zonder na te denken. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Cabuloso Fc 3:0

90e minuut.
Brenninkmeijer is nu in balbezit. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari met een sublieme pass. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer schiet op doel. Györki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 26%, Cabuloso Fc 74%.
Timão - FCG - Cabuloso Fc 3:0