Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tendenze Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3965
Tendenze Athletic Templari
vittori 5.3.2 Tactiek g8
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 6
64.3 gemiddelde waardering 54.9
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Xudaverdiyev rent richting de bal. Talevski begaat een overtreding. Xudaverdiyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Annaert wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Taffarelli met een snelle inworp. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fumeo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fumeo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Ciardo kopt de bal weg. Annaert is nu in balbezit. Annaert passt de bal zonder na te denken. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Quentin is nu in balbezit. Brčić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčić geeft een hoge lob. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... Csányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Medero stond buitenspel. Annaert neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Dănceanu de bal. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Taffarelli controleert de bal met de borst. Kołecki rent richting de bal. Kołecki geeft de bal voor. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Csányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Talevski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejnowicz met de inworp. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Kajan is nu in balbezit. Kostadinov probeert de bal met de borst te controleren. Kostadinov geeft de bal voor. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Csányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Annaert passt de bal zonder na te denken. Brčić met een sublieme pass. Klungelig pakt Loyola de bal. Loyola geeft een hoge lob. Bădilă rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kostadinov geeft de bal voor. Ciardo kopt de bal weg. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola geeft de bal voor. Xudaverdiyev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Annaert is nu in balbezit. Annaert geeft de bal voor. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. Csányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Athletic Templari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 31%, Athletic Templari 69%.
Tendenze - Athletic Templari 1:0

48e minuut.
Ćwieląg speelt de bal door. Annaert rent richting de bal. Annaert passt de bal in één keer door. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Csányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Bădilă kopt de bal weg. Daar is Dănceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Taffarelli is nu in balbezit. De Luca begaat een overtreding. Taffarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Zajkin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haydn krijgt zijn hoofd ertegen. Rubbio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert verovert de bal door een tackle van achteren. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Quentin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morsut komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bădilă kopt de bal weg. Dănceanu probeert de bal aan de voet te houden. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Athletic Templari 2:0

73e minuut.
Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz met een sublieme pass. Annaert is nu in balbezit. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dejnowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Xudaverdiyev de bal. Taffarelli is nu in balbezit. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Athletic Templari 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 32%, Athletic Templari 68%.
Tendenze - Athletic Templari 3:0