Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san lorenzo de paternal Jereatrico FC
totdef Tactiek Amis atrás
68% Balbezit 32%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Bigos is nu in balbezit. Jop rent richting de bal. Bigos onderschept slim de pass. Bigos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Presuntinho geeft een lange en hoge pass. Korbut probeert naar een medespeler te passen. Mana speelt de bal door. Bigos is nu in balbezit. Bigos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - Jereatrico FC 1:0

22e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos speelt de bal door. Floratos speelt de bal door. Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Borba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bigos de bal. Jop rent richting de bal. Bigos onderschept slim de pass. Bigos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonbon komt het veld opgelopen. Sperdutti komt het veld opgelopen. Pozza komt het veld opgelopen. Dolha komt het veld opgelopen. Tufte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 60%, Jereatrico FC 40%.
san lorenzo de paternal - Jereatrico FC 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Jop de bal. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Kotromanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - Jereatrico FC 2:0

69e minuut.
Floratos met een sublieme pass. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sperdutti de bal. Sperdutti schiet op doel. Kotromanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - Jereatrico FC 3:0

77e minuut.
Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut met een sublieme pass. Presuntinho speelt de bal door. Sperdutti rent richting de bal. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dolha speelt de bal door. Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankowski geeft een hoge lob. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kotromanić trapt de bal weg. Cozma rent richting de bal. Met opzet legt Gorgan zijn tegenspeler op de grond. Gorgan krijgt een gele kaart. Cozma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cozma kan niet meer verder spelen. Landeira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 47%, Jereatrico FC 53%.
san lorenzo de paternal - Jereatrico FC 3:0