Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kp wandowo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3146
kp wandowo Południe Sośnica-Brzeg
ogien Tactiek 442
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cruzata zal de hoekschop nemen. Alarcón is nu in balbezit. Petrov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrov haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

15e minuut.
Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu geeft de bal voor. Przybył is nu in balbezit. Przybył haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Przybył rent richting de bal. De Zotto onderschept slim de pass. De Zotto passt de bal met de wreef. Dzienis rent richting de bal. Dzienis schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak passt de bal zonder na te denken. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zərgərli met een snelle inworp. Chong geeft een hoge lob. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Petrov is nu in balbezit. Petrov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Povill de bal. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bovyn krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Secondi raakt geblesseerd tijdens het duel. De Zotto wilt de vrije trap nemen. Ochoa kopt de bal weg. Rafaelsson speelt de bal door. Przybył is nu in balbezit. Przybył draait met de bal, schiet en ... Brończyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 53%, Południe Sośnica-Brzeg 47%.
kp wandowo - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

53e minuut.
Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli passt de bal zonder na te denken. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi geeft een hoge lob. Petrov springt en kopt de bal. Tuấn Long bokst de bal weg.

63e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Petrov rent richting de bal. Petrov schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Przybył met een snelle inworp. Rafaelsson geeft een hoge lob. Daar is Gurnickas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis draait met de bal, schiet en ... Brończyk bokst de bal weg.

80e minuut.
Petrini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chong met een snelle inworp. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli geeft de bal voor. Tuấn Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli passt de bal in één keer door. Secondi is nu in balbezit. Secondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Południe Sośnica-Brzeg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 51%, Południe Sośnica-Brzeg 49%.
kp wandowo - Południe Sośnica-Brzeg 0:2