Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Gradina United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2759
F.C. Gradina United Old_Stars.vl2
mod442 Tactiek vs normal
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 35.1
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Topić rent richting de bal. Topić passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 1:0

7e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Avramović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şeitan de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Topić geeft een lange en hoge pass. Escobar kopt de bal weg. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Topić passt de bal met de wreef. Aylanç met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Topić met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peneş. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aylanç komt bij de bal en schiet. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Buitenspel voor Sirotković. Goede buitenspelval van de verdediging. Grabovac neemt vlug de vrije trap. Varga kopt de bal weg. Avramović kan de bal niet met de borst controleren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Koszora bokst de bal weg. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 2:0

22e minuut.
Grabovac passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 3:0

23e minuut.
Grabovac onderschept slim de pass. Grabovac passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 4:0

25e minuut.
Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç passt de bal met de wreef. Topić probeert naar een medespeler te passen. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butulan met een snelle inworp. Aylanç geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Avramović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berra geeft een lange en hoge pass. Butulan kopt de bal weg. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 5:0

29e minuut.
Aylanç probeert naar een medespeler te passen. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić passt de bal zonder na te denken. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopunec is nu in balbezit. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Topić probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kopunec is nu in balbezit. Grabovac verovert de bal door een tackle van achteren. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Avramović passt de bal met de wreef. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peneş krijgt een gele kaart. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aylanç neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Koszora met een harde bal richting middenveld. Topić met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 6:0

43e minuut.
Topić rent richting de bal. Topić passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Topić probeert naar een medespeler te passen. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan met een sublieme pass. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 13%, Old_Stars.vl2 87%.
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 7:0

46e minuut.
Berra is nu in balbezit. Berra geeft een lange en hoge pass. Mrkaja speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topić zal de hoekschop nemen. Butulan springt en kopt de bal. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

48e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić speelt de bal door. Klungelig pakt Varga de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 8:0

49e minuut.
Varga is nu in balbezit. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă speelt de bal door. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butulan zal de hoekschop nemen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 9:0

53e minuut.
Daar is Grabovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabovac passt de bal zonder na te denken. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 10:0

56e minuut.
Berra geeft een hoge lob. Inworp. Butulan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avramović rent richting de bal. Avramović geeft een hoge lob. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grabovac passt de bal zonder na te denken. Topić is nu in balbezit. Topić passt de bal in één keer door. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylanç geeft de bal voor. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Topić geeft een hoge lob. Peneş kopt de bal weg. Berra bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović onderschept slim de pass. Avramović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kopunec controleert de bal met de borst. Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Topić de bal. Topić geeft de bal voor. Koszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avramović is nu in balbezit. Avramović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 11:0

71e minuut.
Grabovac met een sublieme pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 12:0

75e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Topić is nu in balbezit. Topić speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 13:0

84e minuut.
Topić geeft een lange en hoge pass. Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Avramović met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 14:0

87e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Butulan geeft een hoge lob. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 4%, Old_Stars.vl2 96%.
F.C. Gradina United - Old_Stars.vl2 15:0