Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Magic Land
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7580
RAVOLI FC FC DORINACHE
5-3e-2 arges` Tactiek D 2
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 29.1
goed Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Majerník passt de bal met de wreef. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Someşan rent richting de bal. Fernández Sama onderschept slim de pass. Fernández Sama met een sublieme pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een hoge lob. Bănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Sima de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 1:0

21e minuut.
Gürgenç met een sublieme pass. Majerník met een sublieme pass. Markiet is nu in balbezit. Markiet haalt uit met een fantastische trap. Bănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 2:0

22e minuut.
Fernández Sama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bała. Fernández Sama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gürgenç met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Franczyk de bal. Franczyk geeft de bal voor. Markiet rent richting de bal. Markiet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 3:0

29e minuut.
Doeltrap. Bănică trapt de bal weg van het doel. Fernández Sama kopt de bal weg. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 4:0

34e minuut.
Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan geeft een hoge lob. Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama geeft een lange en hoge pass. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet haalt uit met een fantastische trap. Bănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Majerník probeert de bal aan de voet te houden. Markiet rent richting de bal. Markiet passt de bal met de wreef. Majerník geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mecu is nu in balbezit. Mecu geeft een lange en hoge pass. Skrętkowicz probeert de bal met de borst te controleren. Markiet is nu in balbezit. Markiet schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 21%, FC DORINACHE 79%.
RAVOLI FC - FC DORINACHE 4:0

49e minuut.
Bănică probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sama kopt de bal weg. Markiet is nu in balbezit. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Daar is Franczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franczyk speelt de bal door. Fernández Sama heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sama geeft een hoge lob. Bănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Markiet is nu in balbezit. Markiet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 5:0

56e minuut.
Fernández Sama kopt de bal weg. Daar is Mecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu passt de bal zonder na te denken. Markiet rent richting de bal. Markiet draait met de bal, schiet en ... Bănică bokst de bal weg.

57e minuut.
Omgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franczyk de bal. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerník geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Marăndici kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sima de bal onder controle te krijgen. Markiet is nu in balbezit. Markiet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 6:0

60e minuut.
Fernández Sama passt de bal zonder na te denken. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talpăşan. Talpăşan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Markiet geeft een lange en hoge pass. Marăndici kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Sama is nu in balbezit. Mecu is nu in balbezit. Mecu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrętkowicz. Mecu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plumb komt bij de bal en schiet. Markiet krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Markiet rent richting de bal. Markiet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 7:0

65e minuut.
Mecu passt de bal zonder na te denken. Majerník is nu in balbezit. Majerník geeft de bal voor. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Omgiewicz kopt de bal weg. Lixandru rent richting de bal. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 8:0

73e minuut.
Marăndici geeft de bal voor. Lixandru geeft de bal voor. Markiet rent richting de bal. Markiet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fernández Sama passt de bal zonder na te denken. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft de bal voor. Markiet is nu in balbezit. Markiet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 9:0

82e minuut.
Franczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Markiet de bal. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ... Bănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 10:0

87e minuut.
Franczyk speelt de bal door. Mecu is nu in balbezit. Mecu geeft een lange en hoge pass. Markiet is nu in balbezit. Markiet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 11:0

88e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama onderschept slim de pass. Fernández Sama met een sublieme pass. Franczyk rent richting de bal. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Mecu rent richting de bal. Mecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC DORINACHE 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 16%, FC DORINACHE 84%.
RAVOLI FC - FC DORINACHE 12:0