Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zenit Power Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5871
Zenit Chmielnik MISIACZKI SZCZECIŃSKIE
Zenit Tactiek stra 2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 62.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Piechota verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseff bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Piechota zijn tegenspeler op de grond. Rousseff raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rousseff kan niet meer verder spelen. Maciąg komt het veld opgelopen. Maciąg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wawrzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... Vinent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1

12e minuut.
Vinent met een sublieme pass. Smrček rent richting de bal. Smrček speelt de bal door. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bzdak kopt de bal weg. Purús is nu in balbezit. Purús passt de bal in één keer door. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Vinent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mikulski passt de bal zonder na te denken. Purús rent richting de bal. Purús passt de bal in één keer door. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Vinent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purús geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maciąg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Úri is nu in balbezit. Popiełuszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Úri. Úri krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijar geeft de bal voor. Maciąg kopt de bal weg. Purús is nu in balbezit. Purús haalt uit met een fantastische trap. Vinent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mikulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piechota de bal. Purús rent richting de bal. Purús geeft een hoge lob. Wawrzecki springt en kopt de bal. Vinent bokst de bal weg.

30e minuut.
Neira met een sublieme pass. Klungelig pakt Bzdak de bal. Bzdak passt de bal met de wreef. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wawrzecki passt de bal in één keer door. Bzdak is nu in balbezit. Bzdak passt de bal zonder na te denken. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Neira kopt de bal weg. Vernón rent richting de bal. Vernón geeft een lange en hoge pass. García Márquez rent richting de bal. García Márquez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Smrček onderschept slim de pass. Smrček met een sublieme pass. Chilo met een sublieme pass. Úri is nu in balbezit. Úri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 57%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 43%.
Zenit Chmielnik - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1

48e minuut.
Mikulski geeft een lange en hoge pass. Smrček is nu in balbezit. Smrček geeft de bal voor. García Márquez is nu in balbezit. García Márquez haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Probocskai komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zimny kopt de bal weg. Smrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrček probeert naar een medespeler te passen. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Chilo de bal. Chilo geeft de bal voor. Zimny rent richting de bal. Pashanov onderschept slim de pass. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Úri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úri passt de bal in één keer door. García Márquez rent richting de bal. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Pashanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Karacan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Neira met een sublieme pass. Maciąg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Probocskai. Maciąg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bzdak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy geeft een lange en hoge pass. Karacan kopt de bal weg. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov draait met de bal, schiet en ... Tenderenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 48%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 52%.
Zenit Chmielnik - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1