Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3487
Spartacus Fc Tarnita Cluj
1 Tactiek antrenament
50% Balbezit 50%
1% Spel op eigen helft 99%
74 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 24.8
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Chrobak speelt de bal door. Klungelig pakt Borowy de bal. Dumiok met een sublieme pass. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw schiet op doel. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 1:0

4e minuut.
Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Watteeuw rent richting de bal. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 2:0

5e minuut.
Borowy met de inworp. Watteeuw speelt de bal door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 3:0

6e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Chrobak speelt de bal door. Kuriata rent richting de bal. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 4:0

8e minuut.
Chrobak kan de bal niet met de borst controleren. Chrobak passt de bal in één keer door. Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Kuriata draait met de bal, schiet en ... Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 5:0

10e minuut.
Kuriata is nu in balbezit. Chrobak met een sublieme pass. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 6:0

12e minuut.
Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Chrobak rent richting de bal. Chrobak passt de bal in één keer door. Daar is Watteeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borowy neemt de hoekschop. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 7:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borowy met een snelle inworp. Watteeuw speelt de bal door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 8:0

16e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Yamashita passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuriata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 9:0

18e minuut.
Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw passt de bal zonder na te denken. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 10:0

19e minuut.
Dedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw speelt de bal door. Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Kuriata schiet op doel. Paal! Carbonell rent richting de bal. Carbonell speelt de bal door. Yamashita met een sublieme pass. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 11:0

22e minuut.
Watteeuw passt de bal in één keer door. Yamashita is nu in balbezit. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw draait met de bal, schiet en ... Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 12:0

24e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Yamashita passt de bal zonder na te denken. Kuriata rent richting de bal. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 13:0

26e minuut.
Harasiński passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borowy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 14:0

28e minuut.
Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuriata de bal. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 15:0

30e minuut.
Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw draait met de bal, schiet en ... Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 16:0

31e minuut.
Borowy met een snelle inworp. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw speelt de bal door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 17:0

31e minuut.
Borowy met een snelle inworp. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw passt de bal in één keer door. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 18:0

32e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 19:0

34e minuut.
Daar is Leloup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borowy neemt de hoekschop. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Chrobak speelt de bal door. Klungelig pakt Kuriata de bal. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 20:0

36e minuut.
Inworp. Borowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 21:0

38e minuut.
Borowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Borowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watteeuw rent richting de bal. Chrobak met een sublieme pass. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 22:0

40e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw met een sublieme pass. Kuriata rent richting de bal. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 23:0

41e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Dedović heeft problemen om de bal te vangen. Watteeuw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dedović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dedović kan niet meer verder spelen.

42e minuut.
Watteeuw rent richting de bal. Pastor maakt een afschuwelijke overtreding. Watteeuw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borowy met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 24:0

42e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. Borowy kopt de bal weg. Klungelig pakt Watteeuw de bal. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ... Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 25:0

45e minuut.
Dică is nu in balbezit. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Chrobak speelt de bal door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 2%, Fc Tarnita Cluj 98%.
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 26:0

46e minuut.
Daar is Atakişiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Watteeuw raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrobak neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

49e minuut.
Chrobak is nu in balbezit. Chrobak passt de bal met de wreef. Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Chrobak rent richting de bal. Chrobak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 27:0

50e minuut.
Inworp. Borowy met de inworp. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 28:0

51e minuut.
Watteeuw onderschept slim de pass. Bębenek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watteeuw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borowy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carbonell maakt een snoekduik en kopt de bal. Ørn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 29:0

52e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw met een sublieme pass. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borowy met de inworp. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuriata probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yamashita is nu in balbezit. Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw passt de bal met de wreef. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 30:0

58e minuut.
Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Chrobak is nu in balbezit. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 31:0

59e minuut.
Jendrysiak speelt de bal door. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak speelt de bal door. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 32:0

60e minuut.
Watteeuw speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kuriata maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Ørn trapt de bal weg van het doel. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 33:0

63e minuut.
Watteeuw passt de bal in één keer door. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell met een sublieme pass. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ... Ørn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 34:0

64e minuut.
Daar is Bărăscu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărăscu geeft een hoge lob. Kuriata kopt de bal weg. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Borowy met een snelle inworp. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Paal! Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Watteeuw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrobak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 35:0

68e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw passt de bal in één keer door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 36:0

69e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. Kuriata kopt de bal weg. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 37:0

70e minuut.
Atakişiyev geeft de bal voor. Kuriata is nu in balbezit. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak haalt uit met een fantastische trap. Ørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 38:0

74e minuut.
Borowy is nu in balbezit. Borowy passt de bal in één keer door. Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Kuriata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 39:0

76e minuut.
Chrobak passt de bal zonder na te denken. Carbonell speelt de bal door. Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 40:0

78e minuut.
Inworp. Dumiok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrobak met een sublieme pass. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 41:0

80e minuut.
Borowy neemt de hoekschop. Carbonell kopt de bal weg. Kuriata met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Borowy met de inworp. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw passt de bal met de wreef. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 42:0

81e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw passt de bal zonder na te denken. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 43:0

82e minuut.
Inworp. Watteeuw met de inworp. Chrobak met een sublieme pass. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Ørn bokst de bal weg. Paal!

83e minuut.
Borowy met een snelle inworp. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw passt de bal met de wreef. Kuriata rent richting de bal. Kuriata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 44:0

84e minuut.
Atakişiyev rent richting de bal. Atakişiyev geeft een hoge lob. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 45:0

86e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borowy met de inworp. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dică is nu in balbezit. Watteeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Watteeuw passt de bal zonder na te denken. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 46:0

90e minuut.
Borowy met de inworp. Watteeuw is nu in balbezit. Watteeuw probeert naar een medespeler te passen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 47:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 1%, Fc Tarnita Cluj 99%.
Spartacus - Fc Tarnita Cluj 47:0