Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ΣΠΑΡΤΗ FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2056
ΣΠΑΡΤΗ FC ΜΠΑΜΠΗΣ FC
cris Tactiek 4-1-2-1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten solide
goed Passen solide
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Klungelig pakt Athinaios de bal. Santamaría is nu in balbezit. Athinaios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santamaría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kavalieratos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Lagogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills passt de bal in één keer door. Fric heeft problemen om de bal te vangen. Fric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Karkantonis heeft problemen om de bal te vangen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski is nu in balbezit. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Drabij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zöchbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzis is nu in balbezit. Tzortzis passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mitsias bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría passt de bal in één keer door. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drabij probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński kopt de bal weg. Gargaleas probeert de bal aan de voet te houden. Fric rent richting de bal. Fric haalt uit met een fantastische trap. Talpăşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drabij niet meer kan verder spelen. Agüero komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Amandio geeft de bal voor. Kavalieratos kopt de bal weg. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

39e minuut.
Fric met een sublieme pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 48%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 52%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

47e minuut.
Santamaría kopt de bal weg. Kuśmierski heeft problemen om de bal te vangen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan schiet op doel. Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

50e minuut.
Ghiugan passt de bal met de wreef. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos passt de bal in één keer door. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Zöchbauer met een sublieme pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos passt de bal zonder na te denken. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Zöchbauer met de inworp. Jaracz is nu in balbezit. Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zöchbauer onderschept slim de pass. Zöchbauer passt de bal met de wreef. Santamaría rent richting de bal. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:3

71e minuut.
Kuśmierski geeft een hoge lob. Inworp. Tzortzis met de inworp. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Athinaios verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Santamaría rent richting de bal. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Spiliotopulos geeft de bal voor. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski geeft een lange en hoge pass. Kavalieratos controleert de bal met de borst. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Spiliotopulos passt de bal in één keer door. Gargaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargaleas passt de bal met de wreef. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agüero met een harde bal richting middenveld. Tzortzis geeft een hoge lob. Athinaios bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Agüero trapt de bal weg van het doel. Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzis speelt de bal door. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zöchbauer probeert naar een medespeler te passen. Santamaría rent richting de bal. Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 62%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 38%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:3