Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Efftsee Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2766
FC Efftsee FC Preston
343 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Rutecki rent richting de bal. Domokos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domokos krijgt een gele kaart. Rutecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Yarəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Wevere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:1

8e minuut.
Daar is Ämarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ämarik met een sublieme pass. Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Wevere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:2

11e minuut.
Neville met een sublieme pass. Ämarik is nu in balbezit. Ämarik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rutecki de bal. Rutecki schiet op doel. Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft de bal voor. Hacheryan krijgt zijn hoofd ertegen. Rutecki kan de bal niet met de borst controleren. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Wevere bokst de bal weg.

14e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev met een sublieme pass. Klungelig pakt Hannesson de bal. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel. Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hannesson de bal. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:3

20e minuut.
Kuril bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville met een sublieme pass. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wevere probeert naar een medespeler te passen. Neville kopt de bal weg. Klungelig pakt Lutter de bal. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Wevere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan probeert naar een medespeler te passen. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Hannesson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:4

29e minuut.
Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki met een sublieme pass. Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan schiet op doel. Wevere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan speelt de bal door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki schiet op doel. Wevere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:5

32e minuut.
Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan passt de bal met de wreef. Rutecki rent richting de bal. Rutecki schiet op doel. Wevere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ämarik kopt de bal weg. Hacheryan controleert de bal met de borst. Hacheryan probeert naar een medespeler te passen. Hannesson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:6

42e minuut.
Vlašić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kallismaa. Vlašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuril zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rutecki kopt de bal weg. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hacheryan de bal. Hacheryan schiet op doel. Wevere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 69%, FC Preston 31%.
FC Efftsee - FC Preston 0:7

49e minuut.
Reinsalu rent richting de bal. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki passt de bal in één keer door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Wevere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hacheryan rent richting de bal. Domokos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacheryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Yarəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Neville rent richting de bal. Autet Serrabasa verovert de bal door een tackle van achteren. Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Dizdar rent richting de bal. Dizdar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kallismaa passt de bal in één keer door. Kuril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuril geeft een hoge lob. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:8

63e minuut.
Kallismaa probeert de bal aan de voet te houden. Ämarik probeert naar een medespeler te passen. Neville probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Neville met een sublieme pass. Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan speelt de bal door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Wevere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hannesson verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Wevere met een harde bal richting middenveld. Valencia speelt de bal door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ämarik met de inworp. Lutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Hacheryan met een sublieme pass. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Vlašić de bal. Vlašić geeft de bal voor. Lutter heeft problemen om de bal te vangen. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:9

80e minuut.
Domokos is nu in balbezit. Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kuril geeft de bal voor. Valencia speelt de bal door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki schiet op doel. Wevere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Ämarik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville geeft een hoge lob. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - FC Preston 0:10

86e minuut.
Ämarik met de inworp. Lutter rent richting de bal. Hacheryan onderschept slim de pass. Hacheryan geeft de bal voor. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Wevere bokst de bal weg.

89e minuut.
Ämarik speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rutecki de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Wevere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutter met een harde bal richting middenveld. Neville geeft de bal voor. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Wevere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 78%, FC Preston 22%.
FC Efftsee - FC Preston 0:10