Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Ardeo Parlea Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9389
FC Ardeo Parlea FC Minune
442 Tactiek Amical
55% Balbezit 45%
9% Spel op eigen helft 91%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten average
adequate Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea passt de bal met de wreef. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 1:0

3e minuut.
Loeb is nu in balbezit. Loeb passt de bal zonder na te denken. Pršutić rent richting de bal. Pršutić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 2:0

5e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Loeb verovert de bal door een tackle van achteren. Loeb probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Colţan rent richting de bal. Loeb probeert naar een medespeler te passen. Pršutić rent richting de bal. Pršutić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 3:0

10e minuut.
Moisescu passt de bal met de wreef. Zambrzycki speelt de bal door. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 4:0

11e minuut.
Cârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăcustă is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 5:0

12e minuut.
Lăcustă met een sublieme pass. Anghelinii rent richting de bal. Cârlea met een sublieme pass. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 6:0

13e minuut.
Lăcustă speelt de bal door. Anghelinii rent richting de bal. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 7:0

16e minuut.
Lăcustă onderschept slim de pass. Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pršutić rent richting de bal. Pršutić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Morhan is nu in balbezit. Morhan speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Klungelig pakt Pršutić de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Damat is nu in balbezit. Damat speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 8:0

23e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zambrzycki zal de hoekschop nemen. Pršutić kopt de bal weg. Klungelig pakt Colţan de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 9:0

25e minuut.
Morhan rent richting de bal. Morhan probeert naar een medespeler te passen. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Loeb kopt de bal weg. Ploeşteanu met een sublieme pass. Loeb met een sublieme pass. Daar is Pršutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 10:0

28e minuut.
Cârlea met de inworp. Colţan is nu in balbezit. Lăcustă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambrzycki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 11:0

31e minuut.
Morhan passt de bal zonder na te denken. Zambrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zambrzycki met een sublieme pass. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loeb is nu in balbezit. Loeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb is nu in balbezit. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 12:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăcustă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić schiet op doel. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 13:0

41e minuut.
Moisescu probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pršutić de bal. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 14:0

43e minuut.
Loeb met een sublieme pass. Daar is Pršutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loeb speelt de bal door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kafarski geeft een lange en hoge pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb speelt de bal door. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 10%, FC Minune 90%.
FC Ardeo Parlea - FC Minune 15:0

48e minuut.
Bratu rent richting de bal. Bratu passt de bal zonder na te denken. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 16:0

51e minuut.
Loeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb passt de bal in één keer door. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 17:0

54e minuut.
Bratu probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki speelt de bal door. Klungelig pakt Pršutić de bal. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 18:0

55e minuut.
Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Colţan kopt de bal weg. Moisescu met een sublieme pass. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 19:0

56e minuut.
Inworp. Cârlea met de inworp. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 20:0

57e minuut.
Inworp. Cârlea met een snelle inworp. Morhan probeert naar een medespeler te passen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 21:0

59e minuut.
Klungelig pakt Bratu de bal. Bratu met een sublieme pass. Zambrzycki speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić schiet op doel. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Loeb passt de bal met de wreef. Zambrzycki is nu in balbezit. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 22:0

69e minuut.
Loeb probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki met een sublieme pass. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Loeb rent richting de bal. Loeb met een sublieme pass. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 23:0

75e minuut.
Loeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb passt de bal in één keer door. Moisescu met een sublieme pass. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 24:0

77e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Cârlea passt de bal in één keer door. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 25:0

78e minuut.
Lăcustă met een sublieme pass. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan onderschept slim de pass. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Loeb onderschept slim de pass. Loeb passt de bal zonder na te denken. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 26:0

84e minuut.
Moisescu passt de bal met de wreef. Loeb speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 27:0

86e minuut.
Moisescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moisescu met een sublieme pass. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Minune 28:0

89e minuut.
Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu speelt de bal door. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Pršutić rent richting de bal. Pršutić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 8%, FC Minune 92%.
FC Ardeo Parlea - FC Minune 28:0