Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:13
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Orange Town Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2142
Orange Town Schadenfreude
My 442 up Tactiek up tight
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama probeert naar een medespeler te passen. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Cranson is nu in balbezit. Cranson probeert naar een medespeler te passen. Larraín met een sublieme pass. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kokkineas kopt de bal weg. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uchiyama de bal. Uchiyama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Cranson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bull speelt de bal door. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas onderschept slim de pass. Kokkineas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Əşrəfov kopt de bal weg. Daar is Piłsudski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła schiet op doel. Didier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Schadenfreude 0:1

29e minuut.
Wilim onderschept slim de pass. Łojek met een sublieme pass. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim rent richting de bal. Wilim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Samojeden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gradkowski. Samojeden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samojeden is nu in balbezit. Samojeden draait met de bal, schiet en ... Dickins bokst de bal weg. Klungelig pakt Wilim de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Piłsudski met een sublieme pass. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samojeden. Samojeden krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Szmatuła de bal. Larraín is nu in balbezit. Bull probeert naar een medespeler te passen. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Schadenfreude 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 56%, Schadenfreude 44%.
Orange Town - Schadenfreude 0:2

55e minuut.
Inworp. Ceballos komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen. Indyk komt het veld opgelopen. Laraignee komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Waddle geeft een hoge lob. Aguirre probeert de bal met de borst te controleren. Aguirre geeft een hoge lob. Samojeden is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Uchiyama passt de bal met de wreef. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Schadenfreude 0:3

74e minuut.
Uchiyama met een sublieme pass. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas passt de bal in één keer door. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Criţă verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba is nu in balbezit. Villalba passt de bal met de wreef. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Schadenfreude 1:3

79e minuut.
Klungelig pakt Laraignee de bal. Waddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laraignee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laraignee maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 43%, Schadenfreude 57%.
Orange Town - Schadenfreude 1:3