Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Orły z Łukowa Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5182
Orły z Łukowa Aigel
4-4-2 Tactiek 442of
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
42.4 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


19e minuut.
Pazio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laboga krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Pazio rent richting de bal. Pazio speelt de bal door. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Aigel 1:0

26e minuut.
Burduşel passt de bal zonder na te denken. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bambrowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bambrowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bambrowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Laboga trapt de bal weg van het doel. Pulkowski kopt de bal weg. Daar is Pyskaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kostrubski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Tatoń met een harde bal richting middenveld. Pazio is nu in balbezit. Pazio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 43%, Aigel 57%.
Orły z Łukowa - Aigel 1:0

49e minuut.
Borba rent richting de bal. Borba geeft een hoge lob. Loots kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pazio rent richting de bal. Laboga is nu in balbezit. Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio schiet op doel. Vessia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz geeft een hoge lob. Laboga kopt de bal weg. Pazio is nu in balbezit. Pazio schiet op doel. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łożyński. Bambrowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bambrowski kan niet meer verder spelen. Łożyński met een sublieme pass. Onomah komt het veld opgelopen. Pazio wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Borba probeert naar een medespeler te passen. Szerfen rent richting de bal. Burduşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burduşel krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vessia trapt de bal weg van het doel. Burduşel kopt de bal weg. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loots probeert naar een medespeler te passen. Pazio is nu in balbezit. Pazio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Łożyński de bal. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah schiet op doel. Vessia bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Pulkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loots probeert naar een medespeler te passen. Łożyński is nu in balbezit. Onomah onderschept slim de pass. Onomah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah onderschept slim de pass. Onomah speelt de bal door. Pazio rent richting de bal. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Vessia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borba neemt de hoekschop. Klungelig pakt Laboga de bal. Pazio is nu in balbezit. Pazio draait met de bal, schiet en ... Vessia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Çorum is nu in balbezit. Çorum geeft een hoge lob. Krysiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pulkowski speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 25%, Aigel 75%.
Orły z Łukowa - Aigel 1:0