Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor
master Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
21.8 gemiddelde waardering 26.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Armadi kopt de bal weg. Güneyer probeert de bal aan de voet te houden. Güneyer met een sublieme pass. Babaşahin is nu in balbezit. Babaşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Hazro speelt de bal door. Aslan rent richting de bal. Aslan geeft de bal voor. Armadi rent richting de bal. Armadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Güner geeft de bal voor. Inworp. Köybaşı met een snelle inworp. Şen is nu in balbezit. Şen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iğdırlı rent richting de bal. Rîbac verovert de bal door een tackle van achteren. Rîbac met een sublieme pass. Yüce is nu in balbezit. Yüce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaplanoğlu trapt de bal weg. Şen kopt de bal weg. Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Güner onderschept slim de pass. Güner geeft een hoge lob. Yazlan speelt de bal door. Şen rent richting de bal. Şen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:1

25e minuut.
Akkurt heeft problemen om de bal te vangen. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen haalt uit met een fantastische trap. Daar is Karamanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armadi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:2

28e minuut.
Yüce met een snelle inworp. Güneyer rent richting de bal. Iğdırlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneyer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneyer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Yüce is nu in balbezit. Şen onderschept slim de pass. Şen passt de bal zonder na te denken. Armadi is nu in balbezit. Armadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Köybaşı geeft de bal voor. Akkurt rent richting de bal. Akkurt geeft een lange en hoge pass. Hazro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 47%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 53%.
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 1:2

46e minuut.
Akkurt is nu in balbezit. Akkurt geeft een lange en hoge pass. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Kaplanoğlu trapt de bal weg. Karamanlıoğlu kopt de bal weg. Hazro is nu in balbezit. Hazro draait met de bal, schiet en ... Kaplanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaplanoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Karamanlı de bal. Armadi probeert naar een medespeler te passen. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 1:3

57e minuut.
Rîbac heeft problemen om de bal te vangen. Iğdırlı rent richting de bal. Iğdırlı geeft de bal voor. Armadi rent richting de bal. Armadi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 1:4

59e minuut.
Kalkancıoğlu geeft de bal voor. Güner geeft de bal voor. Babaşahin kopt de bal weg. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 2:4

64e minuut.
Yüce passt de bal zonder na te denken. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkancıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer verovert de bal door een tackle van achteren. Güneyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Akkurt geeft de bal voor. Kalkancıoğlu rent richting de bal. Güneyer verovert de bal door een tackle van achteren. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Kaplanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 3:4

75e minuut.
Aslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şen rent richting de bal. Rîbac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rîbac krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rîbac passt de bal in één keer door. Yüce is nu in balbezit. Yüce probeert naar een medespeler te passen. Babaşahin rent richting de bal. Babaşahin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hazro rent richting de bal. Hazro draait met de bal, schiet en ... Kaplanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 4:4

90e minuut.
Blaukopp onderschept slim de pass. Blaukopp geeft een lange en hoge pass. Köybaşı is nu in balbezit. Klungelig pakt Köybaşı de bal. Köybaşı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 38%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 62%.
Fenerbahçe SK - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 4:5