Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WIKONS2 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3745
WIKONS2 Pelolargo F.C
5-3-2 Tactiek Blues
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Laxos rent richting de bal. Laxos passt de bal zonder na te denken. Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pavón Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarasúa onderschept slim de pass. Dzieniszewski met een sublieme pass. Engonga is nu in balbezit. Engonga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Pelolargo F.C 1:0

16e minuut.
Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa geeft een lange en hoge pass. Laxos probeert de bal met de borst te controleren. Albesa rent richting de bal. Albesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKONS2 - Pelolargo F.C 1:1

31e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Laxos is nu in balbezit. Subero rent richting de bal. Laxos onderschept slim de pass. Laxos haalt uit met een fantastische trap. Obrębalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt García Romero de bal. Castaneda is nu in balbezit. Castaneda passt de bal zonder na te denken. Engonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Engonga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos speelt de bal door. Klungelig pakt Albesa de bal. Albesa draait met de bal, schiet en ... Sarasúa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martín Castaño zal de hoekschop nemen. Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa schiet op doel. Obrębalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Pelolargo F.C 1:2

36e minuut.
Muñoz Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Engonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa begaat een overtreding. Albesa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rozdrażewski onderschept slim de pass. Rozdrażewski passt de bal in één keer door. Engonga is nu in balbezit. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pavón Barahona onderschept slim de pass. Pavón Barahona speelt de bal door. Laxos met een sublieme pass. Albesa is nu in balbezit. Albesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Martín Castaño passt de bal in één keer door. Daar is Laxos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laxos passt de bal zonder na te denken. Albesa rent richting de bal. Albesa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 48%, Pelolargo F.C 52%.
WIKONS2 - Pelolargo F.C 1:2

49e minuut.
Castaneda passt de bal zonder na te denken. Gaever is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezquerro. Ezquerro krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Martín Castaño kopt de bal weg. Ezquerro rent richting de bal. Engonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Engonga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rozdrażewski probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez passt de bal met de wreef. Engonga rent richting de bal. Engonga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rozdrażewski kopt de bal weg. Canales is nu in balbezit. Martín Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Engonga onderschept slim de pass. Engonga schiet op doel. Gómez Díaz bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subirats komt het veld opgelopen. Aristondo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
García Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castaneda. García Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Ezquerro met een snel genomen vrije trap. Subirats kopt de bal weg. Subero heeft problemen om de bal te vangen. Laxos is nu in balbezit. Laxos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Martín Castaño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laxos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laxos passt de bal zonder na te denken. Subirats is nu in balbezit. Subirats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Laxos verovert de bal door een tackle van achteren. Laxos met een sublieme pass. Subirats heeft problemen om de bal te vangen. Subirats draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavón Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ordeñana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Castaño met een snelle inworp. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 48%, Pelolargo F.C 52%.
WIKONS2 - Pelolargo F.C 1:2