Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BC Union II Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6871
BC Union II White Cocks
4321defl Tactiek EnJQcYabvWGaUapF
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 47.9
formidabel Schieten matig
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Hackländer geeft de bal voor. Saldaña probeert naar een medespeler te passen. Moros rent richting de bal. Moros geeft een hoge lob. Dardaryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Dardaryan de bal. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Boden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 2:0

12e minuut.
Nero passt de bal in één keer door. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiemer is nu in balbezit. Dardaryan onderschept slim de pass. Dardaryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 3:0

21e minuut.
Cinar rent richting de bal. Cinar geeft de bal voor. Dardaryan controleert de bal met de borst. Dardaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 4:0

24e minuut.
Abächerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrána bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána geeft een lange en hoge pass. Dardaryan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 5:0

25e minuut.
Moros met een sublieme pass. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanden Borre. Dardaryan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dardaryan kan niet meer verder spelen. Vasconcelos komt het veld opgelopen. Abächerli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nero geeft een hoge lob. Moros rent richting de bal. Moros geeft de bal voor. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Vanden Borre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanden Borre onderschept slim de pass. Moros rent richting de bal. Moros geeft de bal voor. Vasconcelos krijgt zijn hoofd ertegen. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Moros met een sublieme pass. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos passt de bal met de wreef. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Vanden Borre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 36%, White Cocks 64%.
BC Union II - White Cocks 5:0

49e minuut.
Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiemer rent richting de bal. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos springt en kopt de bal. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Schubert rent richting de bal. Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nero met een sublieme pass. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel. Boden bokst de bal weg. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 6:0

55e minuut.
Moros is nu in balbezit. Moros geeft de bal voor. Klungelig pakt Hackländer de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Jecht rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nero. Nero krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nero geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos kopt de bal weg. Moros is nu in balbezit. Moros geeft een lange en hoge pass. Vasconcelos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána geeft de bal voor. Vanden Borre probeert de bal met de borst te controleren. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Byra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nero onderschept slim de pass. Nero probeert naar een medespeler te passen. Byra is nu in balbezit. Byra schiet op doel. Boden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - White Cocks 7:0

82e minuut.
Moros passt de bal in één keer door. Nero is nu in balbezit. Nero passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Byra is nu in balbezit. Byra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hiemer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jecht geeft de bal voor. Vrána geeft een hoge lob. Byra rent richting de bal. Byra draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cinar probeert naar een medespeler te passen. Nero is nu in balbezit. Nero passt de bal zonder na te denken. Byra rent richting de bal. Byra draait met de bal, schiet en ... Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 38%, White Cocks 62%.
BC Union II - White Cocks 7:0