Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1719
F.C Dusan Carovo
tám3 Tactiek pa
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 29.7
incredible Schieten average
formidable Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pašić de bal. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Andreánszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreánszky schiet op doel. Petrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spânu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Déri passt de bal in één keer door. Spânu is nu in balbezit. Dušević is nu in balbezit. Spânu verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu schiet op doel. Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Déri met een snelle inworp. Havenaar speelt de bal door. Spânu is nu in balbezit. Spânu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 1:0

10e minuut.
Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević met een sublieme pass. Gulan heeft problemen om de bal te vangen. Spânu verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Déri zal de hoekschop nemen. Andreánszky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bérczy onderschept slim de pass. Bérczy passt de bal zonder na te denken. Pisarović speelt de bal door. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Petrin geeft de bal voor. Havenaar kopt de bal weg. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Petrin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Déri met de inworp. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Strhal probeert de bal met de borst te controleren. Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal zonder na te denken. Spânu is nu in balbezit. Spânu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Petrin is nu in balbezit. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Đức Trung probeert wanhopig de bal te grijpen. Pašić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 2:0

26e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Berényi rent richting de bal. Berényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 3:0

29e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Spânu rent richting de bal. Spânu draait met de bal, schiet en ... Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 4:0

31e minuut.
Berényi kopt de bal weg. Havenaar rent richting de bal. Havenaar geeft een hoge lob. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Déri neemt de hoekschop. Andreánszky heeft problemen om de bal te vangen. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Šandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar onderschept slim de pass. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 5:0

35e minuut.
Gulan geeft een hoge lob. Ştefănescu kopt de bal weg. Berényi is nu in balbezit. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 6:0

41e minuut.
Bulat speelt de bal door. Plotár rent richting de bal. Plotár geeft een lange en hoge pass. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Kajmak probeert de bal aan de voet te houden. Berényi kopt de bal weg. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Déri met een sublieme pass. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi is nu in balbezit. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 7:0

45e minuut.
Havenaar probeert de bal met de borst te controleren. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu speelt de bal door. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 15%, Carovo 85%.
F.C Dusan - Carovo 7:0

49e minuut.
Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Déri met een sublieme pass. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Havenaar geeft de bal voor. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky speelt de bal door. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 8:0

56e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky probeert naar een medespeler te passen. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel. Đức Trung bokst de bal weg.

57e minuut.
Havenaar passt de bal met de wreef. Bérczy geeft een hoge lob. Berényi kan de bal niet met de borst controleren. Spânu rent richting de bal. Spânu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Havenaar kopt de bal weg. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Pašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi onderschept slim de pass. Berényi draait met de bal, schiet en ... Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Spânu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 9:0

61e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisarović. Ştefănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abbiati met een snel genomen vrije trap. Daar is Gulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spânu de bal. Spânu speelt de bal door. Berényi rent richting de bal. Berényi schiet op doel. Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 10:0

66e minuut.
Strhal passt de bal zonder na te denken. Andreánszky is nu in balbezit. Gulan is nu in balbezit. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky schiet op doel. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bulat passt de bal in één keer door. Bérczy met een sublieme pass. Daar is Déri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Déri geeft de bal voor. Berényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Plotár passt de bal met de wreef. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar passt de bal in één keer door. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Havenaar geeft een hoge lob. Spânu rent richting de bal. Spânu schiet op doel. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Carovo 11:0

78e minuut.
Petrin geeft een lange en hoge pass. Pašić probeert de bal aan de voet te houden. Berényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Spânu de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Havenaar kopt de bal weg. Spânu is nu in balbezit. Spânu passt de bal met de wreef. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Butorović rent richting de bal. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu rent richting de bal. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 23%, Carovo 77%.
F.C Dusan - Carovo 11:0