Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC DOM EN FORCE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4497
FC DOM EN FORCE News Time
dur3 Tactiek in C 2 Ali
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Teodorescu passt de bal met de wreef. Năftănăilă met een sublieme pass. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 0:1

2e minuut.
Polcini speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft de bal voor. Unakıtan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 0:2

9e minuut.
Polcini kopt de bal weg. Bresson is nu in balbezit. Unakıtan onderschept slim de pass. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 0:3

15e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. Finot geeft een hoge lob. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Pagès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dahmani heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ziółkowski passt de bal in één keer door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een hoge lob. Polcini springt en kopt de bal. Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 0:4

20e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft de bal voor. Polcini maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen. Simba onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft een hoge lob. Polcini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Năftănăilă passt de bal met de wreef. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... Pagès bokst de bal weg.

34e minuut.
Ziółkowski met een sublieme pass. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft de bal voor. Polcini springt en kopt de bal. Pagès werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 0:5

37e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. Bronkowski onderschept slim de pass. Mercier is nu in balbezit. Mercier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 1:5

41e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Simba is nu in balbezit. Masì verovert de bal door een tackle van achteren. Masì draait met de bal, schiet en ... Pagès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Teodorescu passt de bal in één keer door. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Polcini rent richting de bal. Polcini haalt uit met een fantastische trap. Pagès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 65%, News Time 35%.
FC DOM EN FORCE - News Time 1:5

46e minuut.
Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Simba kopt de bal weg. Bresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresson geeft de bal voor. Mercier kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Teodorescu passt de bal in één keer door. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 1:6

55e minuut.
Klungelig pakt Unakıtan de bal. Unakıtan passt de bal in één keer door. Polcini heeft problemen om de bal te vangen. Polcini draait met de bal, schiet en ... Pagès werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 1:7

60e minuut.
Paleari passt de bal in één keer door. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Unakıtan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Bello komt het veld opgelopen. Teodorescu met de inworp. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Bello springt en kopt de bal. Pagès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Unakıtan stond buitenspel. Renna komt het veld opgelopen. Laiti komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Ormella komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Unakıtan passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Paleari passt de bal zonder na te denken. Masì is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candela. Candela krijgt een gele kaart. Masì is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Renna met een snel genomen vrije trap. Bello krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Masì de bal. Masì probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - News Time 1:8

89e minuut.
Siatka geeft een hoge lob. Laiti geeft de bal voor. Bresson heeft problemen om de bal te vangen. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 51%, News Time 49%.
FC DOM EN FORCE - News Time 1:8