Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Juventus Chișinău Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1511
Juventus Chișinău Speranta Nisporeni
soni Tactiek nc
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen poor


18e minuut.
Poleac geeft een lange en hoge pass. Andruh is nu in balbezit. Klungelig pakt Andruh de bal. Andruh draait met de bal, schiet en ... Tereşcenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 0:1

22e minuut.
Hihlat rent richting de bal. Hihlat geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paffetti de bal onder controle te krijgen. Cerescu rent richting de bal. Cerescu draait met de bal, schiet en ... Riz` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cerescu is nu in balbezit. Cerescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 1:1

24e minuut.
Paffetti probeert naar een medespeler te passen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh onderschept slim de pass. Andruh schiet op doel. Tereşcenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cozaru probeert naar een medespeler te passen. Fraţman is nu in balbezit. Fraţman geeft een hoge lob. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Alii schiet op doel. Riz` probeert wanhopig de bal te grijpen. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een hoge lob. Dionidis is nu in balbezit. Dionidis draait met de bal, schiet en ... Tereşcenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Fraţman geeft de bal voor. Inworp. Dionidis met een snelle inworp. Alii is nu in balbezit. Alii draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Poleac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andruh is nu in balbezit. Andruh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Alii geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andruh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 53%, Speranta Nisporeni 47%.
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 1:2

47e minuut.
Cozaru speelt de bal door. Fraţman is nu in balbezit. Fraţman geeft een hoge lob. Alii rent richting de bal. Alii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Riz` met een harde bal richting middenveld. Andruh is nu in balbezit. Andruh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Alii met de inworp. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh draait met de bal, schiet en ... Tereşcenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 1:3

57e minuut.
Cozaru speelt de bal door. Inworp. Paffetti met de inworp. Cozaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cozaru is nu in balbezit. Cozaru schiet op doel. Riz` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Riz` trapt de bal weg van het doel. Andruh is nu in balbezit. Cozaru onderschept slim de pass. Andruh onderschept slim de pass. Andruh haalt uit met een fantastische trap. Tereşcenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 1:4

66e minuut.
Inworp. Paffetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagovschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 2:4

70e minuut.
Poleac geeft een hoge lob. Inworp. Cerescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap. Tereşcenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tereşcenco speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andruh met de inworp. Cerescu rent richting de bal. Cerescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andruh neemt de hoekschop. Tereşcenco speelt de bal door. Klungelig pakt Andruh de bal. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 2:5

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paffetti met de inworp. Lagovschi is nu in balbezit. Klungelig pakt Lagovschi de bal. Lagovschi draait met de bal, schiet en ... Riz` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 54%, Speranta Nisporeni 46%.
Juventus Chișinău - Speranta Nisporeni 2:5