Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: West Ham United FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6762
West Ham United FC David Karviná
West Ham Tactiek taktika 1
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 34.9
formidabel Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


13e minuut.
Conk bereikt de bal nog maar net als eerste. Conk geeft een lange en hoge pass. Servác probeert de bal aan de voet te houden. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karbowiak kopt de bal weg. Daar is Janoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Janoušek geeft de bal voor. Klungelig pakt Karbowiak de bal. Łęgowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łęgowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Karbowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heiermann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Janoušek kopt de bal weg. Luca heeft problemen om de bal te vangen. Luca geeft een hoge lob. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Heiermann geeft de bal voor. Monteiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardocki. Monteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karbowiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Heiermann onderschept slim de pass. Heiermann passt de bal zonder na te denken. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca geeft een hoge lob. López krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 1:0

29e minuut.
Karbowiak rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kobr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Huspeka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 2:0

30e minuut.
Janoušek geeft de bal voor. Heiermann met een sublieme pass. Conk met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Huspeka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 3:0

37e minuut.
Luca geeft een hoge lob. Gálik heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Huspeka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 4:0

41e minuut.
Łęgowski probeert naar een medespeler te passen. Luca geeft de bal voor. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Huspeka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham United FC 28%, David Karviná 72%.
West Ham United FC - David Karviná 5:0

59e minuut.
Daar is Kobr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudý is nu in balbezit. Chudý passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chudý verovert de bal door een tackle van achteren. Chudý geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gálik de bal. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak schiet op doel. Huspeka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gálik kopt de bal weg. Pałkus is nu in balbezit. Luca onderschept slim de pass. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huspeka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Heiermann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Conk de bal. Lavička rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Conk passt de bal met de wreef. Chudý is nu in balbezit. Chudý passt de bal met de wreef. Daar is Karbowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbowiak draait met de bal, schiet en ... Huspeka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Heiermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiermann passt de bal met de wreef. López met een sublieme pass. Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro schiet op doel. Huspeka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luca de bal. Luca geeft de bal voor. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Huspeka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brumbál heeft problemen om de bal te vangen. López onderschept slim de pass. López haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 6:0

78e minuut.
Luca geeft de bal voor. López kopt de bal weg. Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Huspeka bokst de bal weg.

83e minuut.
Heiermann geeft een lange en hoge pass. Janoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Heiermann met de inworp. Luca geeft de bal voor. Huspeka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Met opzet legt Gardocki zijn tegenspeler op de grond. Monteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karbowiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham United FC - David Karviná 7:0

86e minuut.
Lukášek met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałkus de bal. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Huspeka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Huspeka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro rent richting de bal. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak haalt uit met een fantastische trap. Gálik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Conk rent richting de bal. Conk geeft een hoge lob. Pałkus is nu in balbezit. Karbowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham United FC 15%, David Karviná 85%.
West Ham United FC - David Karviná 7:0