Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OLD TRAFFORD
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6876
MANCHESTER UNITED KAYSERİ SPOR A.Ş
4-4-2 Tactiek 4 1 2 3 yeni
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60.1 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Pirovano probeert naar een medespeler te passen. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano geeft een hoge lob. Pruśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:0

14e minuut.
Lamotte geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vlăsceanu stond buitenspel. Měkkýš neemt vlug de vrije trap. Lanuza rent richting de bal. Lanuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pirovano probeert naar een medespeler te passen. Plotnik is nu in balbezit. Plotnik passt de bal zonder na te denken. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pruśniewski geeft de bal voor. Wichorowski onderschept slim de pass. Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen geeft een hoge lob. Pruśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pruśniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Târlea komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lamotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Plotnik geeft een hoge lob. Daar is Lanuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED 34%, KAYSERİ SPOR A.Ş 66%.
MANCHESTER UNITED - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:0

67e minuut.
Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Kafetzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Târlea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Měkkýš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plotnik is nu in balbezit. Plotnik geeft de bal voor. Târlea springt en kopt de bal. Creiderman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pirovano is nu in balbezit. Pirovano geeft een lange en hoge pass. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:0

72e minuut.
Plotnik rent richting de bal. Plotnik met een sublieme pass. Târlea rent richting de bal. Târlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED 32%, KAYSERİ SPOR A.Ş 68%.
MANCHESTER UNITED - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:0