Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:18
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Real Sbandati Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4987
Real Sbandati gemelli
Ciure1 Tactiek giorgio
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Slamka passt de bal met de wreef. Culverhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Culverhouse passt de bal in één keer door. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ledoux is nu in balbezit. Ledoux probeert naar een medespeler te passen. Cabelo speelt de bal door. Leković is nu in balbezit. Leković haalt uit met een fantastische trap. Siviglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leković rent richting de bal. Leković draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Culverhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Culverhouse passt de bal met de wreef. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković onderschept slim de pass. Leković haalt uit met een fantastische trap. Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Biriktiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leković is nu in balbezit. Biriktiren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biriktiren krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gregoracci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo met een sublieme pass. Leković is nu in balbezit. Leković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Leković rent richting de bal. Biriktiren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leković raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledoux zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bórquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Siviglia bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acıbadem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabelo speelt de bal door. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - gemelli 1:0

39e minuut.
Baraba verovert de bal door een tackle van achteren. Zagajewski rent richting de bal. Ledoux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ledoux naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 28%, gemelli 72%.
Real Sbandati - gemelli 1:0

49e minuut.
Bórquez is nu in balbezit. Slamka is nu in balbezit. Bórquez is nu in balbezit. Slamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Doeltrap. Grisafi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Taveggia rent richting de bal. Belcastro is nu in balbezit. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Belcastro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Junák komt het veld opgelopen. Koutoulas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Slamka rent richting de bal. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenda begaat een overtreding. Tenda krijgt een gele kaart. Bórquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 44%, gemelli 56%.
Real Sbandati - gemelli 1:0