Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stitch Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 542
Stitch Team kingston lokomotiv
M442 Tactiek Ale 433
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten formidable
poor Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Kaitala geeft de bal voor. Toti is nu in balbezit. Toti geeft een hoge lob. Macsali is nu in balbezit. Macsali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mularczyk rent richting de bal. Sturdza onderschept slim de pass. Sturdza geeft de bal voor. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. Saladino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal met de wreef. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil rent richting de bal. Poskočil schiet op doel. Saladino bokst de bal weg. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:1

25e minuut.
Sturdza geeft een hoge lob. Turpijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil onderschept slim de pass. Poskočil draait met de bal, schiet en ... Saladino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:2

45e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal in één keer door. Poskočil heeft problemen om de bal te vangen. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. Turpijn probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 75%, kingston lokomotiv 25%.
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:2

49e minuut.
Poskočil kan de bal niet met de borst controleren. Bellingham is nu in balbezit. Poskočil verovert de bal door een tackle van achteren. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. Saladino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:3

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dierckx trapt de bal weg van het doel. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. Saladino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:4

54e minuut.
Fiorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino rent richting de bal. Delfino passt de bal zonder na te denken. Gabon rent richting de bal. Gabon geeft een lange en hoge pass. Saladino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kaitala speelt de bal door. Daar is Poskočil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle haalt uit met een fantastische trap. Saladino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Mularczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Sturdza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dierckx bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 63%, kingston lokomotiv 37%.
Stitch Team - kingston lokomotiv 0:4