Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pustynianka
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9776
FC Pustyny Zalesianka Zalesie KS
bezpieczna Tactiek Green2DMNew
57% Balbezit 43%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 82
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 61.1
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen wonderbaarlijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Inworp. Prnjavorac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brychczy speelt de bal door. Maleńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Maleńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brychczy rent richting de bal. Brychczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:1

2e minuut.
Szopeński met een sublieme pass. Morozhyuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel. Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:2

3e minuut.
Brychczy met een snelle inworp. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal in één keer door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:3

5e minuut.
Szopeński met een sublieme pass. Morozhyuk kopt de bal weg. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:4

8e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:5

10e minuut.
Prnjavorac is nu in balbezit. Prnjavorac passt de bal zonder na te denken. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:6

11e minuut.
Porte passt de bal met de wreef. Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maleńczuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:7

13e minuut.
Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:8

14e minuut.
Brychczy speelt de bal door. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:9

15e minuut.
Rózsavölgyi geeft een lange en hoge pass. Maleńczuk kopt de bal weg. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:10

16e minuut.
Szopeński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prnjavorac met een snelle inworp. Porte is nu in balbezit. Porte passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:11

17e minuut.
Maleńczuk speelt de bal door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy speelt de bal door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:12

18e minuut.
Kalm geeft een lange en hoge pass. Prnjavorac kopt de bal weg. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Prnjavorac is nu in balbezit. Prnjavorac probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:13

21e minuut.
Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Porte verovert de bal door een tackle van achteren. Porte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel. Szopeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prnjavorac met een sublieme pass. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Porte passt de bal in één keer door. Prnjavorac probeert naar een medespeler te passen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:14

26e minuut.
Maleńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Morozhyuk is nu in balbezit. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Porte onderschept slim de pass. Porte met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel. Szopeński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:15

29e minuut.
Prnjavorac verovert de bal door een tackle van achteren. Prnjavorac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brychczy de bal. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kalm rent richting de bal. Kalm geeft een lange en hoge pass. Skonieczny kopt de bal weg. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Porte bereikt de bal nog maar net als eerste. Porte passt de bal met de wreef. Əmirov speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński bokst de bal weg. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:16

34e minuut.
Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Szopeński de bal. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:17

36e minuut.
Brychczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:18

38e minuut.
Szopeński met een sublieme pass. Maleńczuk kopt de bal weg. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:19

39e minuut.
Prnjavorac met een sublieme pass. Maleńczuk speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:20

40e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński speelt de bal door. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny onderschept slim de pass. Skonieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:21

41e minuut.
Daar is Szopeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Morozhyuk kopt de bal weg. Kalm controleert de bal met de borst. Prnjavorac geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:22

43e minuut.
Klungelig pakt Maleńczuk de bal. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brychczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prnjavorac met een sublieme pass. Maleńczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 89%, Zalesianka Zalesie KS 11%.
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:22

46e minuut.
Łapeta komt het veld opgelopen. Passalenti komt het veld opgelopen. Fonfara komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:23

47e minuut.
Szopeński is nu in balbezit. Szopeński geeft een lange en hoge pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:24

49e minuut.
Maleńczuk speelt de bal door. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:25

50e minuut.
Passalenti kopt de bal weg. Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Passalenti rent richting de bal. Passalenti schiet op doel. Szopeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Passalenti rent richting de bal. Passalenti probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Passalenti is nu in balbezit. Szopeński met een sublieme pass. Morozhyuk kopt de bal weg. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:26

52e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Passalenti rent richting de bal. Passalenti probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Passalenti de bal. Passalenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Porte met een sublieme pass. Brychczy speelt de bal door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:27

57e minuut.
Passalenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passalenti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:28

58e minuut.
Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy met een sublieme pass. Passalenti is nu in balbezit. Passalenti schiet op doel. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:29

59e minuut.
Morozhyuk is nu in balbezit. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szopeński trapt de bal weg van het doel. Maleńczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:30

61e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:31

62e minuut.
Porte verovert de bal door een tackle van achteren. Porte probeert naar een medespeler te passen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szopeński trapt de bal weg van het doel. Maleńczuk kopt de bal weg. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:32

64e minuut.
Morozhyuk met een sublieme pass. Daar is Szopeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szopeński geeft een lange en hoge pass. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:33

65e minuut.
Passalenti is nu in balbezit. Passalenti passt de bal in één keer door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:34

66e minuut.
Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Morozhyuk rent richting de bal. Vujadin onderschept slim de pass. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:35

68e minuut.
Brychczy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujadin kopt de bal weg. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:36

69e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:37

73e minuut.
Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozhyuk passt de bal met de wreef. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:38

74e minuut.
Brychczy met de inworp. Skonieczny speelt de bal door. Daar is Vujadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:39

74e minuut.
Szopeński met een sublieme pass. Porte met een sublieme pass. Brychczy speelt de bal door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:40

76e minuut.
Porte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brychczy de bal. Brychczy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brychczy speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Brychczy speelt de bal door. Porte probeert naar een medespeler te passen. Passalenti is nu in balbezit. Passalenti schiet op doel. Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szopeński met een harde bal richting middenveld. Maleńczuk controleert de bal met de borst. Morozhyuk rent richting de bal. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Szopeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:41

81e minuut.
Morozhyuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Szopeński de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brychczy neemt de hoekschop. Vujadin krijgt zijn hoofd ertegen. Szopeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:42

83e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:43

84e minuut.
Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy speelt de bal door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:44

84e minuut.
Szopeński geeft een hoge lob. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy speelt de bal door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:45

86e minuut.
Szopeński geeft de bal voor. Brychczy kopt de bal weg. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Szopeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:46

87e minuut.
Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Szopeński speelt de bal door. Morozhyuk kopt de bal weg. Passalenti is nu in balbezit. Passalenti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Passalenti met de inworp. Brychczy met een sublieme pass. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Szopeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vujadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:47

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 94%, Zalesianka Zalesie KS 6%.
FC Pustyny - Zalesianka Zalesie KS 0:47