Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BSC Yang Toys Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9485
BSC Yang Toys OSU Beavers
Double ATT SW Tactiek Hergiswil
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Çakı geeft de bal voor. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyuss krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Çakı rent richting de bal. Çakı passt de bal zonder na te denken. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo schiet op doel. Mauron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 1:0

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mauron niet meer kan verder spelen. Giudici komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Jermann speelt de bal door. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 2:0

19e minuut.
Çakı rent richting de bal. Çakı passt de bal zonder na te denken. Epo rent richting de bal. Epo haalt uit met een fantastische trap. Giudici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 3:0

25e minuut.
Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez geeft de bal voor. Gründig rent richting de bal. Gründig geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fies is nu in balbezit. Fies geeft de bal voor. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo schiet op doel. Giudici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 4:0

41e minuut.
Cocchi kopt de bal weg. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen speelt de bal door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı geeft een hoge lob. Giudici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 38%, OSU Beavers 62%.
BSC Yang Toys - OSU Beavers 4:0

46e minuut.
Pantarolo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Epo haalt uit met een fantastische trap. Feliú probeert de bal aan de voet te houden. Fies rent richting de bal. Fies geeft de bal voor. Epo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 5:0

49e minuut.
Kettunen verovert de bal door een tackle van achteren. Kettunen probeert naar een medespeler te passen. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı geeft de bal voor. Klungelig pakt Kyuss de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Çakı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen geeft een lange en hoge pass. Golidberg rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çakı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golidberg springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fies geeft een hoge lob. Daar is Kyuss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 6:0

73e minuut.
Fies speelt de bal door. Epo rent richting de bal. Epo schiet op doel. Kyuss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Glauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golidberg rent richting de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı passt de bal in één keer door. Fies rent richting de bal. Fies geeft een lange en hoge pass. Golidberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Feliú onderschept slim de pass. Feliú geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel. Pantarolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 6:1

84e minuut.
Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg rent richting de bal. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ... Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 28%, OSU Beavers 72%.
BSC Yang Toys - OSU Beavers 7:1