Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Artas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5895
FC Artas S.C. Teius
fiu fiu Tactiek liga 4
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten solid
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Ravazzini speelt de bal door. Zygmunt geeft de bal voor. Barbagallo probeert de bal met de borst te controleren. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gressó geeft de bal voor. Schaul controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łeptuch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 1:0

4e minuut.
Schaul controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koutouzos neemt vlug de vrije trap. Magnífico kopt de bal weg. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ravazzini passt de bal in één keer door. Koutouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutouzos passt de bal met de wreef. Magnífico heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gressó rent richting de bal. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński geeft een lange en hoge pass. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Truchanowski kopt de bal weg. Szklanka probeert de bal aan de voet te houden. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 2:0

30e minuut.
Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă rent richting de bal. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek met een sublieme pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 3:0

33e minuut.
Baszczyński met een sublieme pass. Magnífico rent richting de bal. Magnífico passt de bal in één keer door. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Truchanowski onderschept slim de pass. Truchanowski geeft de bal voor. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 4:0

44e minuut.
Szkudelski kopt de bal weg. Koutouzos is nu in balbezit. Koutouzos met een sublieme pass. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Barbagallo geeft een hoge lob. Inworp. Ravazzini met de inworp. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek schiet op doel. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 16%, S.C. Teius 84%.
FC Artas - S.C. Teius 4:0

48e minuut.
Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński passt de bal met de wreef. Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico schiet op doel. Iorgulescu bokst de bal weg.

51e minuut.
Pantazescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravazzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 5:0

58e minuut.
Daar is Koutouzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutouzos geeft een hoge lob. Barbagallo heeft problemen om de bal te vangen. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu bokst de bal weg.

61e minuut.
Koutouzos is nu in balbezit. Koutouzos met een sublieme pass. Magnífico heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - S.C. Teius 6:0

64e minuut.
Ouzounis geeft een lange en hoge pass. Koutouzos rent richting de bal. Koutouzos met een sublieme pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Koutouzos is nu in balbezit. Koutouzos geeft de bal voor. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grundel met de inworp. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski geeft een hoge lob. Leśniarek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barbagallo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravazzini met de inworp. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Magnífico is nu in balbezit. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński passt de bal met de wreef. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szkudelski rent richting de bal. Grundel onderschept slim de pass. Grundel geeft een lange en hoge pass. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Szklanka geeft een lange en hoge pass. Zygmunt geeft een lange en hoge pass. Koutouzos kopt de bal weg. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 12%, S.C. Teius 88%.
FC Artas - S.C. Teius 6:0