Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Monumental de Condebamba
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5167
Aguardientosos FC Zulueta RMA
BLUE Tactiek Wolf1
51% Balbezit 49%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 43.5
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Amat geeft de bal voor. Spurna kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 1:0

6e minuut.
Basman onderschept slim de pass. Basman geeft de bal voor. Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo passt de bal in één keer door. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 2:0

14e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Spurna rent richting de bal. Bugu begaat een overtreding. Bugu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cuba rent richting de bal. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Olivares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 3:0

16e minuut.
Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel. Daar is Saçkesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bugu trapt de bal weg. Carrario kopt de bal weg. Klungelig pakt Yengeç de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Olivares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Carrario passt de bal zonder na te denken. Spurna probeert naar een medespeler te passen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 4:0

24e minuut.
Serrano rent richting de bal. Bugu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 5:0

25e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 6:0

27e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Spurna is nu in balbezit. Spurna passt de bal in één keer door. Cuba is nu in balbezit. Cuba draait met de bal, schiet en ... Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Spurna is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spurna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serrano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 7:0

31e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Cuba rent richting de bal. Cuba passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 8:0

36e minuut.
Tejeda met een snelle inworp. Spurna geeft een hoge lob. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Amat speelt de bal door. de la Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugu rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Carrario passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal in één keer door. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spurna zal de hoekschop nemen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 9:0

44e minuut.
Tejeda met een snelle inworp. Spurna met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Olivares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 18%, Zulueta RMA 82%.
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 10:0

56e minuut.
Basman speelt de bal door. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. Cuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda geeft de bal voor. Genkov rent richting de bal. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 11:0

72e minuut.
Klungelig pakt Spurna de bal. Spurna passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bugu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 12:0

75e minuut.
Yengeç onderschept slim de pass. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba schiet op doel. Olivares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 24%, Zulueta RMA 76%.
Aguardientosos FC - Zulueta RMA 13:0