Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Balls of Steel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2539
Balls of Steel Dinamo T
singer high off Tactiek 352use
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten weak
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hockensmith geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blair is nu in balbezit. Blair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nelsen kan de bal niet met de borst controleren. Kline is nu in balbezit. Kline passt de bal met de wreef. Hill rent richting de bal. Hill geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Christopher geeft de bal voor. Abren heeft problemen om de bal te vangen. Blair rent richting de bal. Blair schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 51%, Dinamo T 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - Dinamo T 0:0

46e minuut.
Baždarević komt het veld opgelopen. Scamă komt het veld opgelopen. Madden komt het veld opgelopen. Brammer komt het veld opgelopen. Tuấn Tú komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden passt de bal in één keer door. Christopher speelt de bal door. Hammes is nu in balbezit. Hammes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin passt de bal in één keer door. Hockensmith rent richting de bal. Daar is Hockensmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Nixon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Scamă rent richting de bal. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 41%, Dinamo T 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - Dinamo T 0:0