Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nicolás Muñoz
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3377
CDA Baquedano 1991 black attack
Caro Kan Tactiek E-10
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 43.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


23e minuut.
Daar is Száva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virágh is nu in balbezit. Speri probeert naar een medespeler te passen. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Terhorst is nu in balbezit. Guðjónsson onderschept slim de pass. Kopernik geeft de bal voor. Vişinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Biglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopernik rent richting de bal. Guðjónsson rent richting de bal. Klungelig pakt Guðjónsson de bal. Guðjónsson geeft een lange en hoge pass. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Speri kopt de bal weg. Kopernik rent richting de bal. Kopernik geeft de bal voor. Vişinoiu springt en kopt de bal. Esztergályos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - black attack 1:0

45e minuut.
Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laća de bal onder controle te krijgen. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Angeleri komt het veld opgelopen. Pigna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 39%, black attack 61%.
CDA Baquedano 1991 - black attack 1:0

65e minuut.
Speri passt de bal met de wreef. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson passt de bal met de wreef. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hana geeft een lange en hoge pass. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson geeft de bal voor. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Materzok geeft de bal voor. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet geeft een hoge lob. Vişinoiu springt en kopt de bal. Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zorzenoni is nu in balbezit. Speri onderschept slim de pass. Speri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guðjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Materzok geeft een hoge lob. Daar is Bayrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laća rent richting de bal. Bayrak onderschept slim de pass. Bayrak draait met de bal, schiet en ... Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 34%, black attack 66%.
CDA Baquedano 1991 - black attack 1:0